3 yanlış doğruları götürdü

Kenan Karaman'ın krampon ciddiyetsizliği, Şenol Güneş'in gereksiz oyuncu değiştirmesi ve son dakikadaki kurulan baraj konusundaki disiplinsizlik A Milli Takım'ı kaosa sürükledi.

AKŞAM

Karadağ beraberliği ile Milli Futbol Takımımız büyük bir fırsatı tepti. Zira Hollanda ve Norveç'in berabere kaldığı haftada alınacak 1 galibiyet, iki rakiple puan farkını 4'e çıkartacak ve 1 yenilgi hakkımız olacaktı. Şimdi kamuoyu kaybedilen 2 puanın sebeplerini tartışıyor. Ve çoğunluk 3 önemli hatanın bu sonucu getirdiğinde hemfikir. Bunlardan birincisi maç 2-0 olduğunda, "Artık kaybetmeyiz" düşüncesiyle hareket eden sporcuların ciddiyetsizliği. Kenan Karaman'ın yediğimiz ilk golde rakip atağa çıkarken kramponlarını bağlamak için yere çökmesi bu tablonun en net görüntüsü.

ZİNCİRLEME YANLIŞLAR

kinci eleştirilen konu ise Teknik Direktör Şenol Güneş'in yaptığı değişiklikler. Özellikle Cengiz Ünder'in çıkartılması ve savunmaya müdahale. Bu hamlelerin iyi giden işleri bozduğu konusunda çoğunluk hemfikir. Hatalar zincirinin son halkası da kaleci Altay Bayındır ve savunma arasındaki anlaşmazlık. Bir baraj kurma becerisinden uzak görüntü.

GÜLE GÜLE DÖNÜN!

Öte yandan A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 4 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Cebelitarık ile oynayacağı maç için İspanya'nın Malaga kentine gitti. Kafile Cadiz'de konaklayacak.

HAKEM TOHVER

A Milli Futbol Takımı'nın Cebelitarık ile yarın deplasmanda yapacağı maçı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek. Victoria Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21.45'te başlayacak.