3. proje Kartal pençesi

“Kartal Pençesi” projesi dün başladı. Siyah-Beyazlı taraftarlar istediği bir futbolcu ile kartal pençesi yaparak fotoğraf çektirebilecek.

AKŞAM

Beşiktaş tarafından hayata geçirilen tarihi bağış kampanyası "Bırakmam Seni"nin üçüncü bölümü "Kartal Pençesi" projesi dün resmen hayata geçirildi.

Siyah-Beyazlı taraftarlar bir uygulama sayesinde istediği bir futbolcu ile kartal pençesi yaparak fotoğraf çektirebilecek.

Vodafone Park'ta gerçekleşen lansmanda konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, "Bırakmam Seni' kampanyamız devam ediyor ve katılan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Biz kulübümüzün çok daha iyi bir noktaya gelebilmesi için desteklere ihtiyacımız olduğunu defalarca söyledik. Tüm Beşiktaş taraftarını bu projeye destek vermeye davet ediyorum. İki futbolcumuz Ersin ve Larin de burada. 'Atanınız ve tutanınız iyi olacak' derler ya işte onlar da buradalar. " ifadelerini kullandı.

Bu arada Beşiktaş, 'Kartal Pençesi' projesine katılım bedelinin 20 TL olduğunu açıkladı.

1.5 SAATLİK İDMAN

Öte yandan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Konya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı çalışma, 1.5 saate yakın sürdü.