3 neşter de işe yaramadı

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaptığı değişiklikler de fayda etmedi. Sakat Umut Meraş'ın yerine Mert Müldür formayı kaptı. Okay Yokuşlu ve Kenan Karaman kenara çekildi. Kaan Ayhan ve İrfan Can Kahveci sahaya sürüldü. Bu değişikler de işe yaramadı.

AKŞAM

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galler maçının kadrosunda bazı değişikliklere gitti. Galler maçında sakatlanan Umut Meraş, iyileşmediği için İsviçre karşılaşmasının kadrosuna dahil edilmedi. Güneş, Umut'un yerine Mert Müldür'e görev verdi. Deneyimli çalıştırıcı, Okay ve Kenan'ı da kenara çekti. Okay'ın bölgesini Kaan'a teslim eden Güneş, Kenan'ın yerine ise İrfan'ı sahaya sürdü. Merih'i ise tekrar oynattı. Kerem Aktürkoğlu, Abdülkadir Ömür maç kadrosuna alınmadı. Abdülkadir üç karşılaşmada da kadroya giremedi. Yapılan değişikler işe yaramadı.

EURO hezimet! A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda "0" çekti...

GOL ATTI SAHADA KALDI

Güneş, ikinci devrede İrfan Can'ı oyundan alacaktı. Ancak İrfan, harika bir gol atınca Güneş değişiklikten vazgeçti ve onu sahada tuttu. Şenol Güneş'in bu hamlesi, garip karşılandı. Burada tecrübeli hocanın kafasındaki taktikten gol sonrası vazgeçtiği iddia edildi.

Cengiz Ünder'i izlediler

İSTATİSTİKLERDE BATTIK

Üç maçta kalesinde 8 gol gören ve sadece bir gol atan Ay-Yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası tarihinin en kötü 5. gol averajıyla turnuvadan ayrıldı (-7). Türkiye, Danimarka'dan sonra iki Avrupa Şampiyonası'nı sıfır puanla tamamlayan ikinci ekip oldu (1996- 2000).

Uğurcan'ın piyasası düştü