3 kulvarda da rakipsiz

Efeler Ligi'nde lider olan ve kupada da yoluna devam eden Ziraat Bankkart, bugün CEV Challenge finalinin ilk maçına çıkacak.

AKŞAM

Ligde bu sezon tarihi galibiyet serisi yakalayan Ziraat Bankkart normal lig etabının bitmesine haftalar kala play-off etabına kalmayı garantilemişti. Fenerbahçe maçını kazanıp lig etabını lider bitiren Ziraat Bankkart, play-offl arda ligi 4. sırada tamamlayan Galatasaray ile eşleşti.

3 kulvarda da şampiyonluk hedefl eyen Kırmızı-Beyazlılar, bugün İtalya temsilcisi Power Volley Milano ile oynanacak olan CEV Challenge Kupası final ilk karşılaşması için Milano'da bulunuyor. 21.00'da oynanacak mücadelede temsilcimiz avantaj elde etmek için ter dökecek. Avrupa Kupası dönüşü Kupa Volley'de de Fenerbahçe ile oynayacak olan Ziraat Bankkart rakibine karşı yarı fi nale çıkma mücadelesi verecek.

"KUPALARLA TAÇLANDIRACAĞIZ"

Ziraat Bankkart Yönetim Kurulu Üyesi İlker Met: "Artık 3 kulvarda da sona yaklaştık. Heyecanımız ve coşkumuz gün geçtikçe artıyor. Avrupa Kupasında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek finale yükseldik. Bu sene Kulübümüzün 40. Yılı. Bu anlamlı yılı kupalarla taçlandırmak en büyük hayalimiz.

HASAT ZAMANI

İtalyan Başantrenör Giampaolo Medei: "Her şey aslında şimdi başlıyor. 3 organizasyonda da emeklerimizin karşılığını almak için elimizden geleni yapacağız."

"KENDİMİZE GÜVENİMİZ TAM"

Ziraat Bankkart Kaptanı Arslan Ekşi: "Zorlu bir karşılaşma olacak. Ama kendimize güvenimiz tam. İtalya'dan avantajlı bir skor ile dönüp kupayı ülkemizde kaldırmak istiyoruz.3 kupayı da kazanacak güce ve inanca sahibiz."