3 büyükler seri başı

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri bugün saat 14.00'teki kura ile belli olacak. Seri başı olan G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş ve Başakşehir; Konya, Trabzon, A.Gücü ile K.Gümrük takımlarıyla eşleşecek.

AKŞAM SPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kura heyecanı bugün saat 14.00'te yaşanacak. Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak kura çekiminde eşleşmeler belli olacak. Çeyrek final maçları, 27- 29 Şubat tarihleri arasında tek maç eleme usulüyle oynanacak. Kurada Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir seri başı olarak yer alıyor. Konyaspor, Trabzonspor, MKE Ankaragücü ve Fatih Karagümrük ise seri başı takımlardan biriyle eşleşecek. Galatasaray (18), Türkiye Kupası'nı en çok kazanan takım konumunda. Sarı-Kırmızılılar, bir kez daha mutlu sona ulaşarak rakipleriyle arasındaki kupa sayısını açmak istiyor.

SON ŞAMPİYON FB

Geçtiğimiz sezon final müsabakasında Başakşehir'i 2-0 yenerek kupa hasretinde son veren Fenerbahçe ise üst üste ikinci kez bu sevinci yaşama peşinde. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopan Beşiktaş ve Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda başarı elde ederek taraftarlarına kupa morali vermek istiyor.

İŞTE ÇEYREK FİNALİSTLER

1. TORBA Galatasaray Başakşehir Fenerbahçe Beşiktaş

2. TORBA Karagümrük Ankaragücü Konyaspor Trabzonspor