3. Akman operasyonu

Galatasaray, efsane futbolcusu Ayhan Akman'ın oğulları Hamza ve Efe'den sonra yeğeni Ali Akman'ı da kadrosuna dahil etmek istiyor. Cim-Bom, Frankfurt'a satın alma opsiyonu ile birlikte kiralama teklifini yaptı.

AKŞAM

Galatasaray, kadrosunda bulunan golcüleri Mbaye Diagne'yi Karagümrük'e, Mostafa'yı da Nantes'a kiralık olarak gönderdi. Gomis'in yanına Seferovic'i kiralayan Cim-Bom, sürpriz bir forveti de gündemine yer aldı. Bu isim Frankfurt forması giyen Ali Akman... Alman ekibi ile 2025'e kadar sözleşmesi olan 20 yaşındaki golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Nijmegen takımına kiralanmıştı. Genç oyuncu bu sezon da kadroda düşünülmüyor. SarıKırmızılılar, Ali Akman için Alman ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Frankfurt'un yanıtı bekleniyor.

Evander çabası

OKAN HOCA YAKIN TAKİPTE

Galatasaray'ın efsane futbolcuları arasında yer alan Ayhan Akman'ın yeğeni olan Ali Akman, Sarı-Kırmızılı takımın kadrosuna katılırsa kuzenleri Hamza Yiğit ve Efe ile beraber G.Saray formasını giyecek. Geçtiğimiz sezon Nijmegen'de 32 maça çıkan Ali Akman 21 kez ilk 11'de yer aldı. 6 gole imzasını atan Akman, amcası Ayhan Akman'dan dolayı Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor. Ayhan Akman, Galatasaray'ın bu sezonki futbol yapılanmasında önemli bir görevde bulunuyor. Forvet takviyesi isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da bu gelişmeleri çok yakından takip ediyor.

Adım adım Amine Harit

HAMZA AKMAN DİKKATLERİ ÇEKTİ

Mevcut kadroda yer alan 17 yaşındaki Hamza Akman, kampın dikkat çeken isimlerinden oldu. Okan Buruk, genç oyuncusunun performansından oldukça memnun. Buruk, genç Akman'ı G.Saray'ın geniş kadrosu içerisinde tutacak. Başarılı çalıştırıcının, sezon genelinde Hamza Akman'a şans vermesi bekleniyor. Hamza, geçtiğimiz sezon G.Saray'ın U-19 takımında 47 maçta forma giydi. 2 bin 866 dakika sahada kalan genç oyuncu 9 gol, 11 asistle şampiyonluğa büyük katkı vermişti.

Nadiem Amiri'de son teklif