Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı uydu şifresiz veren yabancı kanallar listesi

28 Kasım Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı uydu şifresiz veren yabancı kanallar listesi. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu beşinci maçında Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, Avrupa'da 276. müsabakasına çıkacak.

28 Kasım Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı uydu şifresiz veren yabancı kanallar listesi. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu beşinci maçında yarın deplasmanda TSİ 20.55'de Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibi ile karşı karşıya gelecek. Grupta geri kalan 4 müsabakada sarı-kırmızılılar 4 puanla üçüncü sırada yer alırken, Moskova ise puansız olarak son sırada bulunuyor. 

GALATASARAY'A BÜYÜK ŞOK! - TIKLA ÖĞREN 

GALATASARAY MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MUHTEMEL 11’LER

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Ignatjev, Kvirkvelia, Höwedes, Idowu, Denisov, Krychowiak, Anton Miranchuk, Aleksey Miranchuk, Fernandes, Eder

Galatasaray: Muslera, Mariano (Linnes), Ozan (Maicon), Serdar, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Onyekuru, Feghouli, Rodrigues, Eren Derdiyok

RZD Arena'da 20.55'te başlayacak müsabakayı, İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'nın yanı sıra Portekiz'den Porto ve Almanya'dan Schalke 04 ile bulunduğu grupta bir galibiyet, bir beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

Grupta oynadığı 4 karşılaşmayı da kaybeden Rusya temsilcisi ise son sırada bulunuyor.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray, 3-0 kazanmıştı.

İddiasını sürdürmesi için galibiyet şart

Galatasaray'ın gruptan çıkma iddiasını sürdürmesi için Lokomotiv Moskova maçından galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Porto'nun 10 puanla birinci, Schalke 04'ün ise 8 puanla ikinci sırada yer aldığı grupta 4 puana sahip sarı-kırmızılı takım, bu akşam kayıp yaşaması durumunda Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma şansını yitirecek.

Öte yandan sarı-kırmızılı takım, rakibi karşısında elde edeceği galibiyet ya da beraberlikte, UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı garantileyecek.

Puan durumu

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 5. hafta maçları öncesinde puan durumu şöyle:

Sakatlar

Galatasaray'da sakatlıkları olan 3 futbolcu, Lokomotiv Moskova maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Younes Belhanda ve Sinan Gümüş ile ameliyat edilen Emre Akbaba, müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

GALATASARAY MAÇINI ŞİFRESİZ YAYINLAYABİLECEK UYDU KANAL LİSTESİ

Galatasaray maçını bu akşam İtalya'dan Sky Calcio 2, İngiltere'den Sky Sports 1, Portekiz'den Sport TV1, Güney Afrika'dan SupérSport 3, Yunan Nova Sports 3, Romanya'dan Digi Sport 1, Sırbistan'dan Aréna Sport 4, Fransa'dan béIN Sports FR, Rusya'dan NTV Plus Futbol 2, Polonya'dan C+ Family, Arnavutluk'tan HD SupérSport 4 HD, Avusturya'dan SRF Zwéi, İsrail'den TVé La 1 5 SPORT, Almanya'dan HD Sky Sport 5, Güney Amerika'da béIN Sports 1 ve Brezilya'dan Sports TV yayınlayacak. Az Tv, İdman Tv ise mücadeleyi canlı olarak yayınlamayacak.

L.MOSKOVA GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Lokomotiv Stadı'nda oynanacak olan Lokomotiv Moksova - Galatasaray maçı Çarşamba günü TSİ 20.55'te  başlayacak mücadelede İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz düdük çalacak. Mücadele beIN Sports HD 1'den yayınlanacak.

CİMBOM HAZIRLIKLARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR!

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmanda son lig maçında tam süre forma giyen oyuncular, kendi nabız aralıklarına göre aerob koşu yaptı. Diğer oyuncular ise antrenmana dinamik ısınmayla başladı. Daha sonra top ile eğitsel oyunlar ve pas destek çalışması yapıldı. Devam eden bölümde dar alan pas oyunları oynandı. Ana bölümde sınırlı alanda çift kale oyun gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sarı-kırmızılı ekibin bugünkü antrenmanına, Uluslararası Make A Wish Vakfı temsilcileri ile beraber Mehmet Akif Doğan isimli minik taraftar da konuk oldu. Tedavisi için Sivas'tan İstanbul'a gelen altı yaşındaki Mehmet Akif, hayranı olduğu kaleci Fernando Muslera ile tanıştı. Uruguaylı yıldız, birlikte futbol oynadığı minik taraftara imzalı bir formasıyla beraber antrenman ekipmanlarını hediye etti.

Galatasaray, Lokomotiv Moskova karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.