2 yıl önce olmadı şimdi geliyor! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü...

Fenerbahçe 2 yıl önce transferini gerçekleştiremediği Niko Kovac'ı bu kez bitirmeye yakın. Fenerbahçe'de teknik direktör konusu kangrene dönüşürken Niko Kovac ismi tekrar ön plana çıkmaya başladı. Joachim Löw'ün maliyeti, Slaven Bilic'in ise yönetimde tam olarak kabul görmemesi sebebiyle Sarı-Lacivertlilerde Niko Kovac sesleri yeniden yükselmeye başladı. Hırvat teknik adamın da bu kez Fenerbahçe'ye sıcak bakması anlaşmanın önünü açıyor.

Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği sürerken Niko Kovac ismi tekrar ağırlık kazanmaya başladı. Joachim Löw'ün yüksek maliyeti şartları zorlarken Slaven Bilic ismi de yönetimde tam olarak kabul görmedi. Fenerbahçe teknik direktörlük için maksimum 3 milyon euroluk bütçe belirlerken ibre yeniden Niko Kovac'a döndü.

BAZI YÖNETİCİLER SLAVEN BILIC'E SICAK BAKMIYOR

Slaven Bilic, Beijing Guoan'daki görevinden ayrıldı. Hırvat çalıştırıcı, özel işleri nedeniyle 10 Ocak'a kadar Çin'de kalacak. Ardından ülkesine dönecek. 53 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe'den gelecek teklifi beklese de Sarı-Lacivertliler henüz resmi bir adım atmadı. Bazı yöneticilerin, "Şu anki tabloda, kimsenin tartışmayacağı bir hoca getirmeliyiz" görüşünde olduğu ve Bilic'e soğuk baktığı kaydedildi. Yine de Slaven Bilic ismi, Ali Koç'un planlarında üst sıralarda yer alıyor.

Ve Fenerbahçe duyurdu: Artık değişmez

ALİ KOÇ 2 SENE ÖNCE DE NIKO KOVAC'I İSTEMİŞTİ

Fenerbahçe son günlerde tamamen Löw ve Bilic'e yönelmişti ancak Monaco'dan ayrılan Niko Kovac da listeye girdi. Ali Koç, Bayern Münih'te ayrıldığı dönemde de Kovac'la temas kurmuş ancak görüşmelerde ilerleme sağlanamamıştı. Hırvat teknik adamın bu kez Sarı-Lacivertlilere ılımlı yaklaştığı öğrenildi. Bu nedenle 50 yaşındaki teknik adamla daha detaylı bir görüşme yapılması bekleniyor.

Emre Belözoğlu istediğini aldı! Olay transferde mutlu son

(Fanatik)