2 yıl daha Mercedes

Türk Milli Futbol Takımlarının en uzun süreli destekçisi olan Mercedes-Benz, sponsorluk sözleşmesine, Kadın Milli Futbol Takımı ve e-Milli Futbol Takımı'nı da dahil ederek 2 yıl süreli yeniledi.

AKŞAM

Erkek Milli Futbol Takımlarını 1996 yılından bu yana kesintisiz olarak destekleyen Mercedes-Benz, yeni sözleşmeyle, Kadın Milli Futbol Takımı ve e-Milli Futbol Takımı'nın da destekçisi olarak 'Türkiye Futbol Milli Takımlar Ana Sponsoru' oldu. İmza töreninde konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Futbolda kalıcı ve sürdürülebilir başarı için, doğru iş birlikleri ve sponsorluklar büyük bir önem taşıyor. Tam 27 yıldır yol arkadaşımız olan Mercedes-Benz ile sponsorluk sözleşmemizi 2 yıllığına yenileyerek iş birliğimizi daha da güçlendiriyoruz. Mercedes'in havayı, karayı ve denizi simgeleyen yıldızı var. Bizim de Ay Yıldızı göğsünde gururla taşıyan milli takımlarımız var. Birlikte yıldızımızın daha da parlayacağına inanıyorum" dedi. Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Şükrü Bekdikhan ise şu mesajları verdi: "Ay Yıldızlı formalarıyla bizleri gururlandıran Kadın Milli Futbol Takımı'mızın sponsorluğunu da büyük bir gururla üstlenmiş bulunuyoruz. Bizim için bu başarılara yalnızca tanık olmak değil, destek olabilmek de ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. 'Futbolun Değişmeyen Yıldızı' sloganımız ile federasyonun en uzun süreli destekçisi olmaktan gurur duyuyoruz."

81 ADET ARABA

Yeni sözleşmeyle birlikte Mercedes-Benz, TFF'ye ilk kez tamamen elektrikli Mercedes-EQ otomobillerle destek olacağını duyurdu. Yeni sözleşme kapsamında EQS, EQE ve EQB modellerinin yer aldığı 81 adet Mercedes-EQ otomobilini federasyonun hizmetine sunacak.