Leblebi gibi atıyor! Miguel Crespo taktiğiyle golcü orta saha Fenerbahçe'ye

Miguel Crespo sonrası gözünü Portekiz pazarına diken Fenerbahçe'de Diogo Pinto ismi gündeme geldi. Miguel Crespo'dan memnun olan ve golcü bir orta saha takviyesi isteyen Sarı-Lacivertliler, 34 maçta 14 gol atan 22 yaşındaki Portekizliyi listesinin en tepesine yazdı.

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'ye kazandırdığı Miguel Crespo'dan son derece memnun olan Fenerbahçe, skor katkısı verebilecek orta saha arıyor. Jose Sosa ile vedalaşan, Ozan Tufan ve Luiz Gustavo'yla da yol ayrımında olan Sarı-Lacivertliler, Miguel Crespo'da hedefi 12'den vurunca gözünü Portekiz pazarına dikti.

Samet Aybaba dediler Alex de Souza çıktı! Yer yerinden oynayacak

MİGUEL CRESPO TAKTİĞİYLE BİTİRİLECEK

Miguel Crespo gibi düşük maliyetle nokta atışı yapmak isteyen Fenerbahçe, Portekiz 2. Ligi'nde Estrela forması giyen Diogo Pinto'yu gündemine aldı. 8 numara pozisyonunda oynamasına rağmen geçtiğimiz sezon Estrela formasıyla 34 maçta tam 14 gol atan Pinto'nun piyasa değeri sadece 400 bin Euro. Sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan Portekizli futbolcuya 3-4 kulübün daha talip olduğu belirtiliyor. Diogo Pinto geçen sezon ligde 13, kupada ise 1 gol attı ve rakip ağları tam 14 kez havalandırdı.

VİTOR PEREİRA'NIN SIZAN LİSTESİNDEYDİ

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de görev yapan ve şu anda Brezilya ekibi Corinthians'ta görev yapan Vitor Pereira'nın transfer listesi geçtiğimiz günlerde basına sızmıştı. Portekizli hocanın listesinde Diogo Pinto'nun da ismi yer alıyordu.