2. İrfan Can Kahveci vakası! ‘İmkansız' dendi ama Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir çalım daha

Son olarak İrfan Can Kahveci transferinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray yeni bir raunda hazırlanıyor. İrfan Can Kahveci'yi ezeli rakibinin elinden kapan Fenerbahçe, şimdi de James Rodriguez için görüşmelere başladı. Bir süredir Galatasaray'ın gündeminde olan James Rodriguez için Kolombiya basını daha önce 'imkansız transfer' değerlendirmesi yapmıştı ancak oyuncunun son dönemdeki performans düşüklüğü sebebiyle artık imzaların atılabileceği belirtildi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bir İrfan Can Kahveci vakası daha yaşanabilir. Son olarak İrfan Can Kahveci'yi Galatasaray'ın elinden kapan Fenerbahçe, şimdi de James Rodriguez için harekete geçti. Kolombiya basınının daha önce 'imkansız' olarak nitelediği transferin artık gerçekleşebileceği belirtildi.

'KİNCİ İRFAN CAN VAKASI: JAMES RODRIGUEZ

Fenerbahçe 'İkinci İrfan Can Kahveci vakası' için kolları sıvadı! Sarı-Lacivertlilerin Al Rayyan'dan ayrılma kararı alan ve uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde yer alan James Rodriguez için harekete geçtiği öne sürüldü.

DAHA ÖNCE 'İMKANSIZ' DENMİŞTİ ANCAK...

Kolombiya basınında çıkan haberlere göre Galatasaray'ın devrede olduğu James Rodriguez için Fenerbahçe'nin de transfer yarışına dahil olduğu belirtildi. Haber detayında oyuncunun daha önce Türkiye'ye gitmesinin imkansız olduğu ancak 30 yaşındaki futbolcunun son dönemdeki performans düşüklüğü sebebiyle transferin artık gerçekleşebileceği vurgulandı.

FATİH TERİM 'İRFAN CAN KAHVECİ DE BİZİ İSTİYOR' DEMİŞTİ

Galatasaray'ın o dönemki teknik direktörü Fatih Terim, İrfan Can Kahveci transferini istediğini açık açık belirtmiş ve "İrfan Can Kahveci de bizi istiyor" ifadelerini kullanmıştı.

İşte Fatih Terim'in İrfan Can Kahveci'yle ilgili yaptığı o açıklama:

"İrfan Can Kahveci'yi istiyoruz. İrfan Can'ın da bizi istediğini biliyoruz. Önemli, genç ama tecrübeli, yetenekli bir oyuncu. Sayın Başkanımız ve Abdurrahim bey, Göksel Başkan ile görüştü ama henüz kolay alınacak bir sonuç değil. Daha resmi görüşmeler devam edebilir. Bunlar gayet doğaldır. Konuşulur, olur olmaz ama daha resmi, daha ciddi şeyler yapmalıyız"

Fenerbahçe'ye rüya gibi bonservis! Attila Szalai için 300 milyon

Sürpriz takım! Vincent Aboubakar Süper Lig'e dönüyor