17. hafta kargaşası

G.Saray-K.Gümrük karşılaşmasında Muslera ile deplasman ekibinden Ceccherini, Güven ve Shukurov, 16. hafta cezalarını bu maçta çekecek. Transferin gözdeleri Boey, Torreira, Ferdi gibi isimler de 9 Ocak'a kadar ayrılırsa, erteleme maçlarına çıkamayacak.

AKŞAM SPOR

Süper Lig'in 15. haftasında Halil Umut Meler'in, Ankaragücü-Rize maçında tutuklanan başkan Faruk Koca'nın saldırısına uğradığı pazartesi gecesi 'erteleme' kararı alan TFF, çarşamba ise ligi 17. haftadan başlatacağını açıkladı. 16. hafta; 9-10-11 Ocak'ta, 17. hafta; 19, 20, 21 Aralık'ta, oynanacak. 15. haftada cezalı duruma düşenler, bunu 17. haftada çekecek. Çarşamba günkü G.Saray-K.Gümrük maçında Muslera, deplasman ekibinden Güven, Ceccherini ve Shukurov forma giyemeyecek.

TAKVİYELER YETİŞMEYECEK

F.Bahçe'nin stoperi Samet ise Konya maçındaki cezasını, önümüzdeki hafta oynanacak Kayseri maçında çekecek. 'Cezalılar' konusu büyük bir tartışma yaratırken bir de devre arası transferi konusu var. Aslan'dan Boey ve Torreira, İtalyan ekiplerinin kıskacında. F.Bahçe'den ise Ferdi, Alman devlerinin. Bu futbolcular ayrılırsa, erteleme maçlarında forma giyemeyecek. Avrupa'da transfer dönemi 1 Ocak'ta, Türkiye'de ise 11 Ocak'ta başlıyor. Yani takımlar, takviyelerini de bu maçlara yetiştiremeyecek.