15 milyon euroluk kahraman

Rus ekibi Rubin Kazan, Dimitris Pelkas için 7 milyon euro önerdi. Ancak bu teklifi düşük bulan Sarı-Lacivertli yönetim 15 milyon euro istedi. Transfer gerçekleşmedi ve Yunan yıldız kritik Trabzonspor maçının kader adamı oldu.

AKŞAM

Fenerbahçe'nin sezon başında 1 milyon 600 bin euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Yunan Dimitris Pelkas'ın yükselen performansı taraftarları ve teknik heyeti mutlu ediyor. Yunan maestro her geçen gün yıldızını parlatırken bazı ülke takımlarının da dikkatini çekiyor. Dimitris Pelkas'a en çok ilgi ise Rusya'dan... Yunan basınından "Sportime.gr" dünkü haberinde Pelkas'ın Trabzonspor maçındaki performansını manşete taşırken bir de transfer itirafında bulundu.

SEZON SONU GERÇEKLEŞEBİLİR

Haberin içeriğinde; Pelkas'a geçtiğimiz hafta içinde Rusya'dan teklif geldiği bilgisi paylaşıldı ve "Rus ekibi Rubin Kazan geçtiğimiz günlerde Fener'e Pelkas'ı almak için başvurdu. Ruslar yetenekli orta saha için Türk kulübüne tam 7 milyon euroluk bir teklif götürdü. Ancak Fener gelen bu teklifi çok düşük buldu ve Ruslardan 15 milyon euro bonservis bedeli istedi. Transfer gerçekleşmedi ancak Fenerbahçe'nin istediği para Rubin'i rahatsız etmedi. Sezon sonu bu transfer olabilir." ifadelerine yer verildi.

Yunan basını: Erol Bulut'u Pelkas kurtardı

10 NUMARADA DAHA İYİ OYNADI

Trabzonspor deplasmanında maça sol kanat başlayan ancak Mesut Özil, oyundan çıktıktan sonra 10 numaraya geçen Pelkas, kısa süre içinde golü atmış ve Fenerbahçe'ye bu kritik mücadelede üç puanı getirmişti. Yunan oyuncu, bu sezon 10 numarada oynadığı maçlarda daha iyi performans sergilerken, şu ana kadar Fenerbahçe formasıyla ligde 5 gol atıp, 6 da asist yaptı. Türkiye Kupası'nda da 2 maçta 1 gol kaydeden Pelkas, Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra değerini 2.5 milyon eurodan 3 milyon euroya çıkardı.

Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel'in ardından bir pırpır daha: Francis Amuzu

MURG YERİNİ DOLDURAMADI

PAOK, Pelkas'ı Fenerbahçe'ye sattıktan sonra yerine Rapid Wien'den Murg'u aldı. Ancak, 26 yaşındaki oyuncu beklenen performansı gösteremedi. Yunan basını tarafından da "Pelkas'ın 3'te 1'i değil" yorumları yapıldı.

Fenerbahçeli futbolcular, devre arası 'Gönül' birliği yaptılar