‘1,5 milyon euro isterim' Domagoj Vida'nın yerine ezeli rakibin stoperi geliyor!

Domagoj Vida ile yollarını ayıran Beşiktaş, transferde sürpriz bir hamleye imza attı. Trabzonspor ile kiralık sözleşmesi biten ve boşa düşen Stefano Denswil için Siyah-Beyazlılar devreye girdi. Beşiktaş, Domagoj Vida'nın yerine daha uygun maliyetli savunmacı ararken Hollandalı stoper, taliplerinden 1,5 milyon euro talep ediyor.

Beşiktaş'ta Domagoj Vida dönemi sona erdi. Aldığı yüksek maaş ve performansıyla manşetlerden düşmeyen Hırvat stoper, Siyah-Beyazlı taraftarlara veda etmişti. Beşiktaş yeni sözleşme yapmayı planlamadığı tecrübeli ismin yerine flaş bir transfer hamlesi gerçekleştirdi.

Toni Kross'u çıldırtan olay! Tüm dünya bunu konuşuyor: İşte o anlar...

DOMAGOJ VİDA'NIN YERİNE DENSWİL

Domagoj Vida'nın ayrılığı sonrası 2 stoper transferi birden yapmak isteyen Beşiktaş, Abdülkerim Bardakcı'nın ardından şimdi de Stefano Denswil'i gündemine aldı. Geride bıraktığımız sezonu Trabzonspor'da kiralık geçiren tecrübeli savunmacının Bologna'yla olan sözleşmesi de sona erdi.

1,5 MİLYON EURO MAAŞ + 1 MİLYON EURO İMZA PARASI İSTİYOR

Trabzonspor'un da kadrosunda tutmak istediği 29 yaşındaki Hollandalı, taliplerinden 1,5 milyon euro maaş ve 1 milyon euro imza parası talep ediyor. Denswil stoperin yanı sıra sol bek pozisyonunda da görev alabiliyor.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 29 maça çıkan oyuncu 2 asistlik katkı verdi. Denswil'in güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Tüm dünya Thibaut Courtois'yı konuşurken Altay Bayındır gündem oldu: Bir garip olay!