15 kupalı Laurent Blanc, Süper Lig devine... Fransızlar neye uğradığını şaşırdı!

Lyon'un radarındaki Laurent Blanc'ın Galatasaray'dan haber beklediği iddia edildi. Fransız basını, Lyon'un Peter Bosz ile yollarını ayırıp Laurent Blanc'ı göreve getirmek istediğini yazdı ancak adı Galatasaray'la anılmaya başlanan 56 yaşındaki Blanc'ın tercihini Sarı-Kırmızılardan yana yapabileceği vurgulandı.

Laurent Blanc'ın ani tavır değişikliği Fransızları şok etti! Lyon'un teknik direktör Peter Bosz'un yerine düşündüğü Laurent Blanc, sürpriz bir şekilde Galatasaray'ın gündemine gelince olanlar oldu. Fransız basını, 56 yaşındaki teknik adamın Lyon'u değil Sarı-Kırmızılıları seçebileceğini aktardı.

LAURENT BLANC'IN TERCİHİ GALATASARAY OLABİLİR

Katar macerası sonrası Galatasaray'ın Laurent Blanc için iyi bir seçenek olacağı belirtilirken, Fransız teknik adamın Lyon'un ilgisini görmezden geleceği kaydedildi. Öte yandan Lyon'un sahibi Jean-Michel Aulas'ın Laurent Blanc'tan ret yemesi halinde Niko Kovac ve Julien Stephan için harekete geçeceği dile getirildi.

LAURENT BLANC'IN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Kariyerinde 15 kupası bulunan Laurent Blanc, teknik direktörlük kariyerine 2007 yılında Bordeaux'da başladı. 2010 yılında Fransa Milli Takımı'nın başına geçen 56 yaşındaki Blanc, PSG'de 3 sezon boyunca yakaladığı başarıların ardından kariyerine 4 yıl ara verdi. Daha sonra 19 Aralık 2020'de Al-Rayyan'a imza atan Fransız teknik adam, 13 Şubat 2022'de görevinden ayrıldı.

Sacha Boey İngiltere'de gündem oldu: Rezil, utanç verici!

Güle güle Domagoj Vida! 12 milyon euroluk yıldızla anlaşma sağlandı

Ve transfer tamam! 'Merih Demiral doğru olanı yaptı' Rakam belli oldu

Prens Selman çıldırdı! Uğurcan Çakır kurtaracak, o atacak: Rekor transfer