14 yabancıyla devam

Süper Lig'de yabancı sayısı 12'den 14'e çıktı. Mehmet Büyükekşi döneminde gönderilen Ferhat Gündoğdu, yeniden Merkez Hakem Kurulu Başkanı oldu. Milli Takımlar sorumluluğuna ise Ceyhun Kazancı getirildi.

AKŞAM SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılan seçimde rakibi Mehmet Büyükekşi'yi 5 oyla geçerek başkanlık koltuğuna oturan İbrahim Hacıosmanoğlu, sezona yeni değişikliklerle başladı. Dün yapılan toplantının ardından çıkan kararlar şöyle oldu: Sezona Türk hakemlerle başlanacak. Süper Lig'de bu sezon 12 olarak planlanan yabancı yeniden sayısı 14'e yükseldi. Mehmet Büyükekşi döneminde gönderilen Ferhat Gündoğdu bir kez daha Merkez Hakem Kurulu Başkanı olarak atandı.

GENEL SEKRETER AYAZ

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella göreve devam edecek. Hamit Altıntop'tan boşalan Milli Takımlar Sorumlusu koltuğuna, eski Beşiktaşlı yönetici Ceyhun Kazancı getirildi. Abdullah Ayaz, TFF Genel Sekreteri oldu. Sivasspor başkanlığını bırakan Ceyhun Otyakmaz, TFF 1. Başkanvekili oldu. Diğer Başkanvekili ise Avukat Bayram Saral olarak belirlendi. Federasyon'dan atamalar konusunda resmi açıklama bekleniyor.