113 milyon euroluk fiyasko! Romelu Lukaku'nun yeni takımı belli oldu...

Romelu Lukaku bu sezonun başında rekor bir bonservis ücreti ile Inter'den Chelsea'ye transfer oldu. Bir türlü Mavilerde istenilen performansı sergileyemeyen Belçikalı golcü, sezonun ortalarına doğru ilk 11'deki yerini de kaybetti. İşte Belçikalı yıldızın yeni takımı...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Romelu Lukaku'nun 2. Chelsea dönemi de fiyasko ile sonuçlandı. Sezon başında 113 milyon euro gibi rekor bir ücretle Inter'den transfer edilen Romelu Lukaku istenilen performansı gösteremedi. Gerek Thomas Tuchel ile girdiği polemikler gerek de Inter'i özledim açıklaması onu iyice gözden düşürdü.

Liverpool ona minnettar! İşte Jürgen Klopp'un gizli silahı

ROMELU LUKAKU'YA INTER YOLU GÖZÜKTÜ

Aksam.com.tr'nin İngiltere basınından aktardığı haberlere göre; Romelu Lukaku yeniden Inter'e dönmeye hazırlanıyor. Yaptığı bir açıklamada Inter'e dönmek istediğini ve Thomas Tuchel'in taktikleri yüzünden oynayamadığını söyleyen 29 yaşındaki golcü, Alman teknik direktörden çok sert bir tepki görmüştü.

Tüm bu gelişmeler çerçevesinde, bu sezon şampiyonluğu son haftada ezeli rakibi Milan'a kaptıran Inter, eski yıldızını tekrar kadroya katmak için harekete geçti. Aksam.com.tr'nin İtalya basınından aktardığı haberine göre, Chelsea ile Inter arasındaki transfer görüşmesi gelecek hafta gerçekleşecek.

Kylian Mbappe Real Madrid'i bitirmeye ant içmiş! Karim Benzema'yı çıldırtacak hamle

CHELSEA LUKAKU'DAN ZARAR ETMEK İSTEMİYOR

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Chelsea'nin 113 milyon euro bonservis bedeli ödediği Romelu Lukaku'yu ucuz fiyata göndermek istemediği belirtildi. Bu sebepten dolayı iki ekip arasındaki görüşmelerin çetin geçeği ifade ediliyor.

Sadio Mane transferi kriz çıkardı! "Ya o ya biz!" deyip kazan kaldırdılar

ROMELU LUKAKU'NUN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Romelu Lukaku bu sezon Chelsea ile tüm kulvarlarda toplamda 44 maça çıktı. Forma giydiği 44 mücadelede 15 gol 2 asistle oynayan Belçikalı forvet 2748 dakika da sahada kaldı. Ayrıca 30 yaşındaki forvetin Transfermarkt verilerine göre, güncel piyasa değeri 85 milyon euro.

Real Madrid'in yıldızından "yok artık" dedirten sözler... "Aman yenge duymasın!"