10'un adı Fırtına

15'te öne geçen Trabzonspor, 22'de Mendes'e yakalandı. İlk yarı 41'de Denswil'in golü ve 45'te Enis'in kırmızısı ile bitti. Visca'ya asist yapan Fountas 49'da sahne aldı. Paoletti, 80'de skoru belirledi.

AKŞAM SPOR

Fountas, Trabzonspor'da 5'inci golünü kaydetti.

Rövanş mücadelesi 8 Mayıs'ta İstanbul'da oynanacak.

Sakatlığını atlatan Onuachu, 57'de oyuna dahil oldu.

Visca bu sezon kupadaki 5 maçta 2 gol, 4 asistle oynadı.

UMARIM ENİS'E DERS OLUR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ceccherini'ye yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart gören Enis Destan hakkında konuştu: "Enis Destan'ın atılması doğru karardı. O hareketi yapmaması lazım. Bizim işimizin bir bölümü oyuncuyu daha iyi hale getirmek. Enis iyi bir profesyoneldir, zaten çalışarak bu hale geldi. O da mahcubiyetini yaşıyor. Umarım bu kırmızı kart ders olur. Berat ile gelecek sezon için konuşuyoruz. Fountas gördüğüm en enteresan gol vuruşları olan birisi."

GELECEĞİM BELİRSİZ

Trabzonspor'un başarılı orta sahası Berat Özdemir, maçın ardından şunları söyledi: "Geleceğimle ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Ben olsam da olmasam da Trabzonspor'u seviyorum. Hayırlısı olsun. İlk yarı istediğimiz gibi başlamadı. İkinci yarı 10 kişi kalmamıza rağmen müthiş bir takım ruhu gösterdik. Rövanşa avantajlı gideceğiz. Umarım bu isteğimiz devam eder."

DENSWİL: AVRUPA İÇİN!

Savunmadaki partneri Mendy'nin pasıyla gol sevinci yaşayan Stefano Denswil, şunları söyledi: "İki stoperin kendi arasında paslaşarak gol atması çok görünen bir şey değil ama bugün demek ki o günmüş. Takımla gurur duyuyorum. Bizim için güzel bir galibiyet oldu. Avrupa Kupası için bu kupa önemli bir yol. Önümüzde bir maç daha var."