10 sarı kimin umurunda

Arda, Kenan, İsmail, Kaan, Orkun, Salih, Zeki, Mert Müldür, Mert Günok ve Uğurcan... Tam 10 oyuncumuz sarı kart sınırında. Ama bu bizi mücadeleden alıkoymamalı. Tur için nasıl oynamak gerekiyorsa öyle oynamalı.

AKŞAM SPOR

2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu'nda bugün A Milli Takımımız, Avusturya ile kozlarını paylaşacak. Leipzig Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi Portekizli hakem Artur Dias yönetecek. A Milli Takım'da kart cezalıları kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın, maçta forma giyemeyecek. Rakip takımda Patrick Wimmer, bize karşı sahada yer alamayacak. Sarı kart sınırında bulunan tam 10 futbolcumuz var. Ama bu Avusturya gibi fizik gücü yüksek bir takıma karşı bizi korkutmamalı, mücadeleden alıkoymamalı. Tur atladıktan sonra muhtemelen daha kolay bir rakiple karşılaşma ihtimalimiz yüksek.

BAZI ISIMLER TEHLIKELI

Rakibin incelemesi yapıldığında öne çıkan isimler şunlar; Seiwald en çok koşan futbolcu. Takımın en hızlısı 33.5 km/s ile Wimmer. Arnautovic'in her 1.17 şutundan biri gol oldu. Asist ortalamasında 0.69 ile Sabitzer zirvede. Lienhart 92.4'le geçiş oyununda en başarılı isim. Smith maç 12'yle başına en çok top kazanan oyuncu.

İLK 10 DAKIKA ÇOK KRITIK

A Milli Takımımız, karşılaşmanın ilk 10 dakikasında ekstra dikkatli olmalı. Avusturya, 2024 yılında oynadığı 7 karşılaşmanın ilk 10 dakikasında açılış golünü attı. Avusturya medyası, takımlarının bu özelliğine karşı rakiplerin çözüm bulmakta zorlandığını vurguladı...