10 numaraya Ernest Muci

Orta sahada ‘yaratıcı futbolcu' eksikliği yaşayan Siyah-Beyazlılar, Polonya ekibi Legia Varşova forması giyen 22 yaşındaki başarılı Arnavut ‘10 numara' Ernest Muci'yi renklerine bağladı.

AKŞAM SPOR

Sezon başından beri art arda sakatlıklarla orta sahada adeta kabusu yaşayan Siyah-Beyazlılar, transferin son gününde Ernest Muci'yi kadrosuna kattı. Polonya'da Legia Varşova forması giyen 22 yaşındaki Arnavut 'on numara', dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelerek 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Hem gole hem de asiste yakınlığıyla skor katkısı verebilen yıldız adayı genç futbolcu, iki ayağını da kullanabiliyor. Tarihinde ikinci kez Avrupa Şampiyonası'na katılan Arnavutluk'un milli futbolcusu olan Muci'nin, yazın piyasasını artırması da muhtemel...

Genç futbolcunun yıldızı, bu sezon UEFA Konferans Ligi'nde takımı Legia Varşova'nın sahasında Aston Villa'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada parladı. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Ada ekibini 26 ve 51'inci dakikalarda attığı gollerle deviren Muci, bu karşılaşmanın ardından Avrupa ekiplerinin radarına girdi. Muci bu sezon 34 maçta 9 gol ve 2 asistlik skor katkısı sağladı.