1 maç ceza büyük kavga çıkardı

Ankaragücü maçında el hareketi yaptığı iddiasıyla tedbirsiz olarak disipline sevk edilen Icardi'ye 1 maçlık men cezası verildi. Galatasaray Tahkim'e gitti, Fenerbahçe ve Beşiktaş itiraz etti. Tahkim Kurulu, cezayı oy çokluğuyla onadı.

AKŞAM SPOR

Geçtiğimiz hafta oynanan A.Gücü maçında tribünlere el hareketi yaptığı iddia edilen ve tedbirsiz olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilen Icardi'ye Antalya maçının başlamasına saatler kala 1 maç men cezası verildi. Sevk yapıldığı maddeye göre; 2 ila 5 maç arasında bir ceza alması gereken Arjantinli golcüye görüntülerde atılan pet şişe nedeniyle 'haksız tahrik' indirimi yapıldı. Bu nedenle ceza indirildi. Sarı-Kırmızılılar, ceza sonrası hızlıca Tahkim Kurulu'na başvurdu.

BEŞİKTAŞ VE F.BAHÇE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Olağanüstü toplanan Tahkim, 1 üye sübut, 2 üye cezanın tayini yönünden 1 maçlık cezayı onadı. Bu süreçte ezeli rakiplerden sert cevaplar geldi. Siyah-Beyazlılar şu açıklamayı paylaştı: "Gayrı ahlaki hareketi, çıkarları doğrultusunda manipüle etmeye çalışıp baskı sonucu istediklerini almışlar. iyi niyet taşımayan bir sebeple Asbaşkanımızı, VAR'ın kullanımı eleştirileri nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK gömleği giyerek savcılığa şikayet etmeleri tutarsızlığın tanımıdır, kötü niyettir."

G.SARAY: ŞAMPİYONLUKLA YENECEĞİZ

F.Bahçe de, G.Saray'ın şampiyonluk kutlamasında Büyükekşi ile Icardi'nin el sıkıştığı fotoğrafı paylaşıp, Yönetici Selahattin Baki'nin, "1 maçlık cezanın hikayesi fotoğraftaki hayranlıkta gizli. Sözün bittiği yerdeyiz. Net bir kayrılma daha önce görülmemiştir" sözlerine yer verdi. Bunların peşinden G.Saray, "Karanlığınızı aydınlıkla, yalanlarınızı doğrulukla, iftiralarınızı gerçeklerle, başarısızlıklarınızı Şampiyonluğumuzla yeneceğiz!" açıklamasını paylaştı...