1 günde 2 çilek

Sunday People, ''Türk takımı, Dimitar Berbatov için 5 milyon sterlini gözden çıkardı'' diye yazdı. The Mirror ise, ''G.Saray, Podolski için 12 milyon sterlin ödemeye hazır'' dedi.

G.Saray'da çilek mevsimi erken açıldı... Drogba ve Sneijder'la Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Sarı-Kırmızılılar için her gün yeni isimler ortaya atılıyor. Transfer sezonunun yaklaşmasıyla birlikte İngiliz gazeteleri coştu. Ada basını, G.Saray'a bir günde iki isim birden yazdı.

SUNDAY People, G.Saray'ın  Fulham'ın 32 yaşındaki Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov için 5 milyon sterlini gözden çıkardığını yazdı. The Mirror, Arsenal'in 10.9 milyon sterlin ödediği Lukas Podolski için Sarı-Kırmızılılar'ın 12 milyon sterlin vermeye hazır olduğunu ileri sürdü.

ANCAK, Arsenal'ın hocası Arsene Wenger, Lukas Podolski için, "Walcott ve Poldi'nin takımın önemli isimleri arasında yer aldığını düşünüyorum" dedi. İtalyan Tutto Sport gazetesi ise G.Saray'a inatla Ignacio Scocco'yu yazmaya devam ediyor.

ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ

DİMİTAR Berbatov ve Lukas Podolski isimleri daha önce de G.Saray'ın gündemine gelmiş ancak Sarı-Kırmızılılar bu transferleri gerçekleştirememişti. 150 milyon TL kazanç bekleyen G.Saray yönetiminin eli şimdi daha güçlü. Özellikle Dimitar Berbatov'un G.Saray'da oynamayı çok istediği gelen haberler arasında. Dimitar Berbatov'un sözleşmesi 2014'te, Lukas Podolski'nin ise 2016'da bitiyor.