YSK'ya liste vermeyi unuttular... Kılıçdaroğlu'nun ''seçim güvenliği'' vaadi suya düştü

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bir buçuk yıldır seçim güvenliğine çalıştıklarını söyledi. Aynı dakikalarda ise CHP Pamukkale teşkilatının sandık görevlileri listesini YSK'ya göndermediği ortaya çıktı.

CHP, Pamukkale'deki 712 sandığın tümünde sandık görevlisi bulunduramayacak.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir siyasal parti bu kadar geniş bir önlem alıyor." diyerek bir buçuk yıldır seçim güvenliğine ilişkin çalıştıklarını açıkladı. Aynı dakikalarda CHP Pamukkale İlçe Teşkiltaı'nın sandık görevlileri listesini YSK'ya zamanında teslim edemediği ortaya çıktı.

Bir televizyon programına konuk olarak gündeme ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, bir buçuk yıldır seçim güvenliğine ilişkin çalıştıklarını belirterek "Islak tutanağın bize fotoğrafını çekip gönderdikten sonra çuvalların nakliyle de arkadaşlar ilgilenecek. Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir siyasal parti bu kadar geniş bir önlem alıyor." dedi.

LİSTEYİ YSK'YA ZAMANINDA VEREMEDİLER

Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında CHP'nin Denizli'de sandık görevlilerini YSK'ya bildirmeyi unuttuğu ortaya çıktı.

Denizli'nin en büyük ilçesi Pamukkale'de sandık görevli listesinin YSK'ya zamanında teslim edemeyen CHP, 712 sandıkta görevli bulunduramayacak.