Külliye'de bir ilk daha

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye ilk ziyaretini yapan Gökoğuz Yeri Başkanı Irina Vlah’ı ağırladı. 

1

Hakkı KURBAN 

Cumhurbaşkanı Erdogan Cumhurbaskanlıgı Külliyesi’nde STK temsilcilerini agırladıgı iftar programında

konustu. Erdogan, “Bugün devlet-millet kaynasmasının en güzel görüldügü yerlerin basında STK’lar geliyor. Paralel
Devlet Yapılanması adı verilen ihanet çetesinin akıbetini birlikte gördük, görüyoruz. Bir dönem neredeyse her alanda ülkemizin en büyük, en güçlü, en yaygın sivil toplum kuruluslarını bünyesinde toplayan paralel yapı, ihanetinin ortaya çıkmasıyla sırça bir kösk gibi paramparça olmustur.

KAYNAŞMADAN RAHATSIZLAR

Milletimiz kimin kendi hayrına kimin ser içinde oldugunu biliyor. Milletimiz Paralel Yapı’yı sinesine yaklastırmamıstır” dedi.Her dogumun sancılı her dönüsümün sıkıntılı oldugunu belirten Erdogan sunları söyledi: “Zaferlerimizin ortak özelligi devlet ve milletin aynı noktada bulusmasıdır. Bu kaynasma birilerini rahatsız ediyor. Karın agrısı ile adeta seferberlik ilan ediyorlar. Nasıl ki su anda çok kararlı operasyonlar sürdürdük, sürdürüyoruz. Yılmak yok, bu yolda

devam edecegiz” diye konustu.

Gökoğuz Yeri’ne desteğimiz tam

Gökoğuz Yeri Başkanı Irina Vlah’ı ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sıcak mesajlar verdi. Erdoğan’ın, konuğu Vlah’a, “Moldova’ya da, Gökoğuz Yeri’ne de bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da desteğimiz artarak sürecek” mesajı verdiği öğrenildi. Geçen yıl yapılan seçimle Başkan seçilen Vlah, ilk kez Türkiye’yi ziyaret etmiş oldu. Görüşmede, Gökoğuz Yeri’nin Türkiye’de temsilcilik açması yönündeki talep de dile getirildi. Ayrıca, karşılıklı eğitim işbirliği konuları hakkında değerlendirmeler yapıldı.