Yassıada kafası hala hakim

'CHP hala katillerin diliyle konuşuyor' CHP'li Aykut Erdoğdu'nun Başkan Erdoğan'a yönelik sözleri Ankara'yı ayağa kaldırdı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Şehit Başbakanımız Menderes'in katillerinin diliyle konuşmaya devam ediyorlar” dedi.

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine Cumhurbaşkanlığı'ndan ve AK Parti'den sert tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibini vatana ihanetten yargılamaya heves etmek Yassıada zihniyetidir. Özlediğiniz o günler gerilerde kaldı" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Her alanda ülkemize çağ atlatan Recep Tayyip Erdoğan, sizin hadsiz ve ahlaksız tehditlerinize prim vermez" ifadelerini kullandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Darbe heveslerinden vazgeçmeyen bu yıkım memurları, meşru ve seçilmiş devlet başkanını tehdit etmenin bir bedeli olduğunu bilmeliler" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Şehit Başbakanımız Menderes'in katillerinin diliyle konuşmaya devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.