Verilere nasıl eriştin

Nefret suçuna ortak tavır aldık. Kılıçdaroğlu, “Bizdeki seçmen bilgileri YSK'nın elinde yok” dedi. AK Parti Sözcüsü Çelik, “Tehlikeli ifade... Bu bilgileri nasıl elde etmiş?” diye tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Ankara'daki cemevi saldırıları ile ilgili konuşan Çelik şunları söyledi: "Yezidler kendilerine düşeni tüm çirkinlik ve zalimlikle yapmaya devam ediyorlar. Hz. Hüseyin gibi ilke ve hakkın peşinde koşanlar bunların saldırılarına maruz kalıyor. İnsanlar kendi Kerbela ve aşuralarını yaşıyorlar. Bütün Alevi canlarımıza son saldırılardan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Alevi dernekleri 'Gelin hep birlikte bu topraklardan dünyaya verilecek mesaj olarak, her türlü nefret suçuna karşı hep birlikte karşı koyalım' dediler. Biz de bu davete eyvallah diyoruz."

BUNLAR TEHLİKELİ SÖYLEMLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bizdeki seçmen bilgileri YSK'nın elinde yok" açıklamasına da tepki gösteren Çelik, "Bu son derece riskli ve tehlikeli bir söylem. Kılıçdaroğlu nasıl erişmiş hangi yolla elde etmiş ve bu bilgilerinin korunması nasıl gerçekleşiyor" dedi.