Vekiller tam kadro İstanbul'da olacak

Başkan Erdoğan önceki gece partisinin milletvekilleriyle iftardan sonra yaptığı toplantıda, “İstanbul’da yaşayan hemşerilerinizle bir araya gelin” talimatı verdi.  

Osman Nuri CERİT

AK Partili milletvekilleriyle önceki akşam iftarda bir araya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, iftar sonrası gerçekleştirilen istişare toplantısında tüm vekillere, “İstanbul seçimi için sahaya inin” talimatı verdiği öğrenildi. Toplantıda söz alan milletvekilleri, AK Parti ile vatandaş arasındaki diyaloğun daha fazla geliştirilmesi ve milletin gönlüne dokunan söylem ve hizmetlerin öne çıkartılması yönündeki görüş ve projelerini  paylaştılar.  

KIRGINLIKLARI BİTİRİN 

İstişare toplantısında partisinin vekillerine seslenen Erdoğan da, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçiminde seçiminde milletvekillerine önemli görev düştüğünün altı çizdi. İstanbul dışındaki illerin vekilleri İstanbul’da yaşayan kendi hemşerileri ile bir araya gelmeleri istendi. 

Başkan Erdoğan, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakılmaması gerektiğini belirtti. Başkan Erdoğan’ın “Fitne ve dedikodulara aldırmadan çalışmalara devam” talimatı verdiği öğrenildi. Başkan Erdoğan, seçim çalışmalarını olumsuz etkileyecek hareketlerden de kaçınmasını da istedi. Toplantıda parti içerisindeki kırgınlıklara son verilmesi için atılacak adımlar da değerlendirildi.