Ümit Özdağ'ın yardımcısı iş adamına şantaj yaptı! Video kaydı basına sızdı

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya'nın iş adamlarına şantaj yaptığı video görüntüleri sosyal medyaya düştü.

2020 yılında hakkında soruşturma açılan Taşkaya, olayla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda hakaret ederek olayın yalan olduğunu iş adamı Sait Emir'in ifadesini geri çektiğini iddia etmişti.

Sait Emir adlı iş adamının sosyal medya hesaplarını hackleterek, "Bende ses kayıtların var. Benden 5 milyon dolar istediğini söyleyeceğim. Arkamda emniyet müdürü var." yazdıran Taşkaya olayın yalan olduğunu söylemişti.

Video görüntüsünde Taşkaya, hack yapan şahsa, "Bu yazdığımız inandırıcı oldu mu?" diye sorduğu görülüyor.

"KENDİSİNİ İLETİŞİM BAŞKANI OLARAK TANITTI"

İranlı iş adamı Said Emir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya'nın İranlılara kendisini Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı olarak tanıttığını ve para aldığını iddia etti.

Said Emir ayrıca Adem Taşkaya'nın fotoğrafını paylaşarak şunları kaydetti:

Günaydın Türkiye yakında bu sahtekarın gerçek yüzünü tanıyacak. Kendini Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı olarak İranlılara tanıtan, yabancı iş insanlarına şantaj yapıp para talep eden, aile ahlakından yoksun, kadınları dolandırıp paralarını alan bu adam kim?

Hacker ile anlaşma yaptın, amacına ulaşamayınca whats app yazışmalarını değiştirerek algı yaratmaya çalıştın ama görüntülerde her şey net. Adli makamlar önünde hesap vereceksin. 3-5 kişi seni doğru insan sanıyor ama onlarda görecek gerçek yüzünü...

İran istihbaratı ajanlarıyla görüşüp, İranlı iş adamlarına kumpas kurup para talep eden bu adamın yaptığı tüm sahtekarlıkları, tüm ses kaydı ve delillerle yetkili makamlara sunuyorum. İsteyen yetkili makamlardan talep edebilir. Yakında her gün bir pisliğini size sergileyeceğim.