Türkiye parlak günlerine dönecek 

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül dün TBMM’de tüm partilerin temsilcileriyle bir araya geldi. 

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geldi. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkan'ı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, AK Parti Grup Başkanvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile görüşen Gül ziyaret sonrası FETÖ/PDY darbe girişimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

DİYALOG ÇOK YAPICI 

Gül, suçluların hak ettikleri cezayı göreceklerini dile getirerek, "Bütün Türkiye bu acıları atlatacaktır ve tekrar en normal günlere dönecektir. Bunun işaretleri de işte bu Meclis’te ortadadır. Siyasi partiler arasındaki yapıcı diyalog, iktidar-muhalefet bu gerçekten bütün halkın da beklediği bir manzaraydı. 

Herkes çalışıyor

Bunu bugün TBMM'yi ziyaret ettiğimde ben de bizzat görmüş oldum. Türkiye'yi bir an önce bu atmosferden çıkarmak için inanıyorum ki başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere, herkes elinden geleni yapıyorlar. Türkiye bunları geride bırakacaktır ve tekrar çok parlak günlere süratli bir şekilde dönecektir. Bir kez daha milletimizin başı sağ olsun" dedi.