Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan Ekrem İmamoğlu'na 17 Bakan cevabı: Plastik yüz!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat 24 TV'de canlı yayınlanan Açık Görüş programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 17 Bakan'ın Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum için çalışıyor iddialarına ilişkin ''Bakanların sorumluluk alanları 81 vilayet ve 973 ilçe ve beldelerimizi kapsar. Yine 9 ay önce belediye başkanı olarak görev alanını terk ederek il il gezerek cumhurbaşkanlığı yardımcılığı için çalışmışken bu sözleri kullanmak ancak bir plastik yüz sahibine yakışır.'' diye konuştu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gazeteci Murat Çiçek moderatörlüğünde 24 TV'de yayınlanan Açık Görüş programında açıklamalarda bulundu.

Bakan Bolat, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 17 Bakan'ın Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum için çalışıyor iddialarına sert tepki gösterdi,

Halkın iradesiyle seçilen hükümette görev yapan Bakanların 81 ilden sorumlu olduğunun altını çizen Bakan Bolat, "Milletin daha 9 ay önce oy ve destek verdiği iradeyi temsil eden hükümetin bakanları, 81 vilayette de çalışırlar. Sorumluluk alanları 81 vilayet ve 973 ilçe ve beldelerimizi kapsar." dedi.

"CUMHURBAŞKANLIĞI YARDIMCILIĞI İÇİN İL İL GEZİP BÖYLE KONUŞMAK PLASTİK YÜZLÜLÜKTÜR!"

Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın 14-28 Mayıs seçimlerinde kendilerine vaat edilen Cumhurbaşkanı yardımcılığı için Türkiye'nin her yerinde propaganda çalışmaları yaptığını hatırlatan Bakan Bolat, "Daha bir kaç ay önce belediye başkanı olarak görev yerini terk edip Cumhurbaşkanı yardımcılığı için şehir şehir gezen birinin bütün bir ülkeden sorumlu olan Bakanların çalışmalarına yönelik böyle konuşması 'bir plastik yüz sahibine yakışır. Gülüp geçiyoruz." diye konuştu.

Ticaret Bakanı Bolat'tan İsrail ile ticaret iddialarına net cevap: Mossad kurguluyor!