Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na Hamidiye Su tepkisi... ''İstanbul'un tarihi bizim tarihimizdir''

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, tarihi Hamidiye Su markasının adını değiştiren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. Göksu, ''Gidin başka sularda oynayın, İstanbul'un tarihi bizim tarihimizdir.'' dedi.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu İBB Meclis Toplantısı'nda konuştu.

Mehmet Tevfik Göksu, CHP'li İmamoğlu tarafından ismi değiştirilen ve tarihi Sultan Abdulhamid'e dayanan Hamidiye Su markası için tepki gösterdi.

Göksu, CHP sıralarına ve İmamoğlu'na yönelik "Bu tarihten ne istiyorsunuz' diyerek, tarihle hesaplaşmaktan vazgeçin, İstanbul'un tarihi bizim tarihimizdir." ifadelerini kullandı.

Hamidiye Su isminin neden değiştirildiğini CHP'lilere yönelten Göksu, İmamoğlu'nun "HMD diye başka bir marka kurduk" bahanesine ilişkin, "Tabi tepki gelince üç harfli başka bir makama geçtiniz, ben size söylüyorum gidin başka sularla oynayın, gidin başka sularda oynayın." sözlerini kullandı.

"BU SULAR DERİN SULAR, FARKINDA DEĞİLSİNİZ"

CHP'nin tarihi yapı ve oluşumlara karşı olan politikalarını eleştiren Göksu, "Siz farkında değilsiniz ama bu sular derin sular. Siz hangi oyunlarınızı kurarsanız kurun, İstanbul size müsaade etmeyecek." dedi.