Terör örgütü PKK'dan Kılıçdaroğlu'na açık destek... ''Bu tutumu önemli buluyoruz''

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na terör örgütü PKK'dan destek açıklaması geldi. Terör örgütü PKK elebaşlarından Bese Hozat, açıkça Kılıçdaroğlu'nu desteklediklerini vurgulayarak seçimlere kadar terör saldırılarını durdurduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı gün kala 6'lı koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ ve PKK'lılardan destek mesajları artarak devam ediyor.

Terör örgütü PKK elebaşlarından Bese Hozat, HDP'nin seçimlerde aday çıkarmayıp Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararını, "Bu tutumu destekliyoruz." diyerek savundu.

HDP'NİN ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmayan HDP, seçimlerde CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığının ilan edilmesinin ardından çok sayıda firari FETÖ'cü ve terör örgütü PKK mensubu destek ve tebrik mesajları yayımladı.

Kılıçdaroğlu, çoğu konuşmasında seçimi kazanmaları durumunda terörden tutuklu HDP'li Demirtaş'ın ve Osman Kavala'nın serbest bırakılacağını, KHK'lıların görevlerine iade edileceğini vurguladı.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'DAN BİR DESTEK DAHA!

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Bese Hozat, Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında durduklarını açıkladı. Terör eylemlerini seçimlere kadar durduklarını söyleyen terörist Hozat, 14 Mayıs'taki seçimlerin hiçbir seçime benzemediğini dile getirdi.

"BU TUTUMU DESTEKLİYORUZ"

Terör örgütü PKK elebaşlarından Bese Hozat, şöyle konuştu:

"Bu seçim hiçbir seçime benzemiyor. Tarihi bir anlamı var.

Eylemsizlik kararını yeniden değerlendirdik. Seçimler bitene kadar eylemlerimize son verme ve seçimden sonra da yeni bir durum değerlendirme kararı aldık.

Biz bu tutumu değerli, önemli ve anlamlı buluyoruz. İsim belirteceklerini de ifade ettiler. Herhalde bu tutumlarına uygun açıklama da yaparlar. Bu seçimlerin sonucunu bu tutum doğrudan etkileyecektir. Bu tutumu biz destekliyoruz."