Temel Karamollaoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak LGBT çıkışı: Nereden çıkardın bu saçmalığı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan LGBT savunucusu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki geldi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun aile yapısı bozmadığını iddia ettiği LGBT sapkınlığına tepki gösteren Karamollaoğlu, ''Aile, bir erkek bir kadın ve çocuklardan meydana gelir. Bunu da unutmamalıyız. İki tane erkek, iki tane kadın bir araya gelmiş, 'Biz de bir aileyiz.' Hadi oradan. Nereden çıkardın böyle saçmalığı'' dedi.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen partisinin Genişletilmiş İstanbul İl Divanı Toplantısı'nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, son günlerde artan ve başta CHP'nin destek verdiği LGBT hakkında konuştu.

"AİLE, BİR ERKEK BİR KADIN VE ÇOCUKLARDAN MEYDANA GELİR"

Ailenin toplumun temeli ve çekirdeği olduğunu kaydeden Karamollaoğlu, "Aile, bir erkek bir kadın ve çocuklardan meydana gelir. Bunu da unutmamalıyız." dedi.

Aile mefhumunun dejenere edilmesine rıza gösteremeyeceklerini dile getiren Karamollaoğlu, İki tane erkek, iki tane kadın bir araya gelmiş, 'Biz de bir aileyiz.' Hadi oradan. Nereden çıkardın böyle saçmalığı" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN LGBT'YE DESTEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında "LGBT, Türk aile yapısını bozmaz, neden bozsun" şeklinde konuşmuştu.