Talimatla parti değiştiren CHP'li vekillerin sosyal medya hesapları dikkat çekiyor

CHP'den İP'e gönderilen milletvekilleri şoku atlatamadı. TBMM’ye geldiklerinde nerede oturacaklarını şaşıran 15 milletvekilinin, sosyal medya hesaplarında hala CHP üyesi olarak görülmesi dikkat çekiyor. Talimatla partilerinden gönderilen CHP’li vekiller, grup kurarak İP üyesi milletvekili sıfatına bürünmelerine karşılık, instagram, twitter ve facebook hesaplarında CHP milletvekili olarak görünmeyi tercih ediyor.

1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Güneş Motel'den daha beter" diyerek eleştirdiği CHP'den İP'e milletvekili transferinin bir başka yüzü ortaya çıktı. Aldıkları emirle kendilerini başka partide bulan milletvekilleri ne İP sıralarına oturdu, ne de kendilerini İP milletvekili olarak gördü. Hatta, sosyal medyadaki durumlarını bile değiştirmeden İP'teki CHP'liler pozisyonuna düştü.

ŞOKU ATLATAMADILAR

Gece yarısı operasyonuyla partilerinin değiştiğini öğrenen CHP'li milletvekilleri ertesi sabah sözde İyi Parti üyesi olarak uyandılar.

TBMM'ye geldiklerinde nerede oturacaklarını şaşıran 15 milletvekilinin, sosyal medya hesaplarında hala CHP üyesi olarak görülmesi dikkat çekiyor.

HESAPLARINDA "CHP'Lİ" YAZIYOR

Talimatla partilerinden gönderilen CHP'li vekiller, grup kurarak İP üyesi milletvekili sıfatına bürünmelerine karşılık, instagram, twitter ve facebook hesaplarında CHP milletvekili olarak görünmeyi tercih ediyor.

GÖZDEN ÇIKARTILAN MİLLETVEKKİLLERİ AĞLAMAKLI OLDU

CHP'nin sözde "Demokrasi Kahramanı" diyerek gözden çıkardığı vekillerin İP'e nasıl gittikleri, açıklamanın yapıldığı törende yüzlerinden okumak mümkündü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili olarak "Nasıl bir iş? Bunun ahlaki bir yanı olabilir mi? Güneş Motel olayından çok daha öte bir durum söz konusu. Parlamentomuzun bu duruma düşmesi bizim için gerçekten bir felaket. Ama 24 Haziran'da benim halkım, Parlamentoyu bu kirli duruma düşürenlere gereken cevabı verecektir." demişti.

TAKVİM