'Sıkıysa şehir merkezine gelin'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maltepe'de Güneydoğu’da bazı AK Partili il ve ilçe başkanlarının tehdit edildiğini belirterek, teröristlere “Sıkıysa şehir merkezine gelin” dedi. 

1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un Maltepe, Kartal, Ataşehir ve Üsküdar ilçelerinde düzenlenen mitinglerde vatandaşlara seslendi. 

Maltepe’de konuşan Erdoğan Güneydoğu’da AK Partili il ve ilçe başkanlarının tehdit edildiğini söyledi ve ekledi: “Sıkıysa şehir merkezine gelin. Telefonla neden tehdit ediyorsunuz?” Erdoğan, “Bay Muharrem diyor ki bunlar Kandil’i vuramaz. ABD’den, İran’dan izin aldılar mı? Bay Muharrem sen Erdoğan’ı tanımamışsın. Bizim zırhlı taşıyıcılarımız Münbiç’e girdi. Suruç’ta attığınız adımın bedelini çok ağır ödeyeceksiniz” dedi. 

HAKARET, İFTİRA! 

Muharrem İnce’nin resepsiyon görevlisine hakaretlerini eleştiren Erdoğan, “Bunlarda yalan, hakaret, iftira var. Sorun bunlara sizin yaptığınız ne var diye. 

SEVSİNLER MONTAJINI

Bunun dünyadan haberi yok. Devletin memuruna gelsin küfretsin. Dinlediniz mi? Montaj diyor. Sevsinler senin montajını. Her şey ortada. Gerçekler ortada. Senin cibilliyetin bu” dedi. 

SEN DE SANDALLA GEÇ

Avrasya Tüneli, Marmaray’ı yaptık mı? Bunlar istemezük diyor. Hele denizin altından olunca görmüyorlar. Bakar gör. Bizim fiilimizin ulaştığı yere bunların hayali ulaşamaz. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle ilgili Özal’ın Demirel’in yaptığı köprünün fiyatı şu diyorlar. 

O zaman sandalla geç karşıya, hepten ücretsiz.

Atatürk sağ olsa bunları gömer 

Biz Atatürkçüyüz diyorlar. Yalan değil mi? Alakası yok. Atatürk sağ olsa bunları mezara gömer. AK Parti ne aldatan olur ne aldanan olur. Türkiye’de 25 havalimanı vardı, 59’a çıktı. Türkiye’nin her yerine uçakla gidebiliyorsunuz. Lüks otobüs fiyatına uçakla gidiyoruz. Bundan da rahatsızlar. Diyor ki bu rakamla havalimanı yapılır mı? Yaparız. Biz halkımızın huzuru için yaparız. Şehir hastanelerini de yaparız. 

Bunlara hâlâ nasıl destek veriyorsunuz,

Erdoğan Sarıyer’de düzenlenen mitingde “PKK terör örgütü şu anda HDP’ye destek veriyor. Ben de buradan Kürt vatandaşlarıma sesleniyorum. HDP’nin arkasında terör örgütü PKK’nın olduğunu bilmiyor musunuz, eğer biliyorsanız hâlâ bunlara nasıl oluyor da destek veriyorsunuz, CHP’nin bunlarla nasıl dirsek temasında olduğunu bilmiyor musunuz. Bunlara nasıl destek veriyorsunuz” dedi.  

Gençlere tekme tokat mı gireceksin Bay Muharrem 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal mitinginde Muharrem İnce’ye, “Sen projelerini söyle memurlara, gençlere tekme tokat mı gireceksin” dedi. 

İstanbul Kartal mitinginde halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yüklendi. Erdoğan, “Proje söyle, Bay Muharrem. Sen ne yaptıracaksın onu söyle. Memurlara, gençlere tekme tokat mı gireceksin” dedi. Erdoğan şunları söyledi: “Kardeşlerim bunların terörle ilgili bir lafını duydunuz mu? Bay Muharrem ilk iş olarak Edirne’de Demirtaş’ı ziyaret etti. Diğerleri ne dedi? Cumhurbaşkanı adayı neden hapishanede duruyor? Bu partinin başka adayı yok muydu ya? Ben milletim seviyorum, milletim bunlara gereken dersi pazar günü verecek. Allah yar ve yardımcımız olsun, geleceğimiz aydınlık olsun.” 

DÖRT TEMEL TAŞ ÜZERiNDEN YÜKSELTECEĞiZ 

Pazar günü cumhurbaşkanlığı seçiminde sizden aldığımız icazetle yola devam edeceğiz. Durmak yola devam. Mart 2019 yerel seçimlerde de gerek büyükşehir gerek Kartal’ı almamız lazım. Türkiye’yi dört temel taş üzerinden yükselteceğiz. Eğitim, sağlık, adalet, emniyet. Peki, bunları yükseltiyor muyuz? Eğitimde 280 bin derslik yaptık Türkiye’de. 580 bin öğretmen atadık. Kitaplarımızı ücretsiz olarak buluyoruz. Diyorlar ki ne yaptılar. Bunların hepsini biz yaptık. 

Yolsuzlukların hesabını sorduk 

Erdoğan, “Ataşehir belediye başkanının eşi burada bol bol daire sahibi oluyor, dağıtıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ataşehir mitinginde şöyle konuştu: Ataşehir’e bu yolsuzlukların hesabını soruyor muyuz? Yolsuzlukların içinde olanlar nerede? Parlamentoda. Peki, Belediye Başkanı nerede? Ne günlere kaldık ya. Artık benim Ataşehir’e inanmış olan kardeşlerim Pazar günü bunun hesabını sorması lazım. Ataşehir’i ilçe yapan kim? Ataşehir’in belediye başkanının eşi burada bol bol daire sahibi oluyor, dağıtıyor. Bunların hesabını Ataşehirli kardeşim sormayacak mı? Demokratik bir şekilde bu hesabı soruyor muyuz? Bu sizim hakkınız, hesabı siz soracaksınız. İnşallah belediye başkanlığını biz bu CHP’den alacağız. Pazar günü ilk sınavı yapıyoruz, geleceğe hazırlanıyoruz. 

1,5 TON BOMBA 

İHA’larımızı yapıyor. muyuz? SİHA’larımızı da yapıyoruz. Şimdi AKINCI’yı da yapıyoruz. 4.5 ton ağırlığında, 1,5 ton bombayı teröristlere sallayacak. Kandil’e indik, 20 uçakla vurduk. İkinci adımı da attık orada da terör örgütünün ileri gelenleri toplantı halindeydi. Hemen sinyal verildi, 35 terörist etkisiz hale getirildi. 

Pazar günü seçimlerde ilk sınavımızı yapıyoruz, ardından da geleceğe hazırlanmaya başlıyoruz. 

Bedelli için nihai kararı vereceğiz 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar mitinginde bedelli askerlikle ilgili nasıl bir yol izleneceğini anlattı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar’da konuştu. Erdoğan kamuoyunda uzun süredir tartışılan bedelli askerlikle ilgili olarak, “Genelkurmay Başkanımı çağıracağım Milli Savunma Bakanımı çağıracağım onlarla beraber oturacağım konuşacağım ve nihai kararımızı da vereceğiz” dedi. 

Erdoğan şunları söyledi:

“Bedelliyle alakalı da inşallah 24’ünden sonra masamın üzerinde önemli olan çalışmalarımdan bir tanesi de odur. Ama ben Bay Kemal gibi Bay Muharrem gibi palavra atamam. Ben Genelkurmay Başkanımı çağıracağım Milli Savunma Bakanımı çağıracağım onlarla beraber oturacağım konuşacağım ve nihai kararımızı da vereceğiz.” 

Erdoğan’ın bilinmeyen yönleri belgesel oldu 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bilinmeyen yönleri onu en yakından tanıyan dostlarının ağzından anlatılıyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bilinmeyen yönleri, onu en yakından tanıyanların anlatımıyla belgesel oluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatının bilinmeyenlerini yansıtan “Tayyip” isimli belgeselde yol arkadaşlarından çocukluk arkadaşlarına, ailesinden eski komşularına onu en

yakından tanıyanlar, Erdoğan’ı anlatıyor. İlk fragmanı yayınlanan belgesel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıra dışı kişiliğinden örnekler sunuyor, bilinmeyen yönlerine ışık tutuyor. Erdoğan’ın esprili kişiliği, diğergamlığı, vefa ve cesaret gibi belirgin özelliklerini yansıtan anıları ilgi çekiyor.