Sen Said-i Nursi'nin tırnağı bile olamazsın! 

Bitlislilerle buluşan Başbakan Yıldırım Pensilvanya’ya seslendi: Sen Said-i Nursi’nin tırnağı bile olamazsın! Biri Said-i Nursi'ye ihanet etti, diğeri de Kürt kardeşlerimize!

Bitlis'te vatandaşlara seslenen Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ elebaşının yıllardır Bitlis'in manevi şahsiyetlerinden Said-i Nursi'yi sömürdüğünü ifade ederek şöyle konuştu: Pensilvanya'daki hain FETÖ elebaşı, Said-i Nursi'nin tırnağı bile olamaz. Said-i Nursi yaşasaydı, bunu yanına bile sokmazdı. Nitekim o hain ne dedi, "Said-i Nursi'nin yanına Kürt olduğu için gitmedim.” Bu kadar alçak. Said-i Nursi'nin yanına gitmiyorsun ama yıllardır onu istismar ediyorsun. 

KANDİL'DEN SALDIRMA TALİMATI

Bu FETÖ denen hain örgüt PKK ile ikizdir, kardeştir. Biri Said-i Nursi'ye ihanet etti, diğeri de Kürt kardeşlerimize. 15 Temmuz akşamı PKK, Kandil'den diyor ki, "Askerlere saldırmayın, onlar darbe yapacak". Darbe püskürtülünce, hainler tek tek yakalanınca Kandil'den yeni mesaj geldi: Askerlere saldırı serbest. Bu alçaklar, PKK ve FETÖ 'hayır' için çalışıyorlar. Said-i Nursi'ye soruyorlar, "Neden Adnan Menderes'i destekliyorsunuz?” diyor ki, "Parti düşerse vesayet gelir."  

MİLLETİM NE DERSE O OLACAK

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle artık bu engelleri tamamen ortadan kaldırıyoruz. Sizin seçtiklerinize artık kimse karışamayacak. 5 yıl boyunca güçlü hükümetler hizmet üretecek. 

81 ilde 81 anaokulu için ilk temel atıldı

Başbakan Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım himayesinde, Türk Kızılayı İstanbul Şubesince hayata geçirilen, "81 ilde 81 Anaokulu Projesi"nin Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde tanıtım toplantısı düzenlendi. Türk Kızılayı anaokulu 350 metrekare kapalı 110 metrekare açık alan üzerine, modern şekilde inşa edilecek. Temeli atılan okullara şehitlerimizin isimleri verildi. Başbakan Yıldırım'ın annesi Bahar Yıldırım'ın ismini taşıyacak 24 derslikli, eğitim kompleksi de Türk Kızılayı'na bağışlandı.

'Başkent İstanbul'a çok sert yanıt verdi

Siirt’te Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert yanıt veren Yıldırım şöyle konuştu: Bu değişiklik olursa başkent Ankara'dan İstanbul'a taşınacak diyor. Anayasa'nın ilk dört maddesinin değiştirilmesi teklif edilmiyor. Artık bırak vitesi Kılıçdaroğlu şanzımanı dağıttı.