Saadet Partili Ağdağ'dan parti yönetimine tepki... ''Önce umut ölür''

Saadet Partisi'nde görev alan ve Genel Başkan Yardımcılığı yapan Atik Ağdağ, Saadet Partisi yönetimine ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun politikalarına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından göndermeli paylaşımda bulunan Saadet Partili Ağdağ, partinin mevcut politikalarına rahatsızlığını dile getirdi. Kral ile muhafız hikayesini paylaşan Ağdağ, ''Önce umut ölür'' notunu düştü.

aksam.com.tr

Saadet Partisi'nde Genel Başkan Yardımcılığı yapan Atik Ağdağ, Milli Görüşü CHP'nin payandası yapmaya çalışanlara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından "Kral ile muhafız" hikayesine "Önce umut ölür" notunu düştü.

Ağdağ, "Önce umut ölür." notuyla paylaştığı kral ile muhafız hikayesinin sonunda "Önce umudu öldürürsünüz. Ardından sevgi, saygı ve güven ölür, dostluk ölür, muhabbet ölür." ifadelerine yer verdi.

Saadet Partili Ağdağ birkaç gün önce de Aşık Paşa'ya ait "Kemâl ile iş yapabilmenin ilk şartı kendi eksikliğini idrâktir; ikincisi ise yaptığın işteki maksadı anlamaktır. Her iki şartı tevhîd için gereken, eylemlerine şuurun/bilincin eşlik etmesidir çünkü kendinde değilsen başkalarına gidemezsin." sözünü paylaşmıştı.

Ağdağ'ın paylaşımlarının Saadet Partisi yönetimine karşı mesaj olduğu ifade edildi.

Paylaşımlarının altına gelen yorumlarda ise çok sayıda Saadet Partilinin yönetime ve Parti Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na tepki gösterdiği görüldü.