Osman Nuri Kabaktepe, Ekrem İmamoğlu'nun yalanını canlı yayında deşifre etti: ''Google hocaya sor!''

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe özel bir kanalda katıldığı canlı yayında 31 Mart yerel seçimlerine yönelik soruları cevapladı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun “İstanbul'da hiçbir zaman büyükşehir belediyesi öğrenciye burs vermedi, ben verdim” sözlerinin yalan olduğunu vurgulayan Kabaktepe, ''Ekrem bey danışmanlarınıza, Google hocaya sorun. Recep Tayyip Erdoğan başlattı öğrencilere burs vermeyi, Kadir Topbaş devam ettirdi.'' dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir yalanını daha çürüttü.

İmamoğlu'nun "İstanbul'da hiçbir zaman büyükşehir belediyesi öğrenciye burs vermedi, ben verdim" iddiasının tamamen asılsız olduğunu dile getiren Kabaktepe, "Sayın CHP'li belediye başkanı diyor ki; "İstanbul'da hiçbir zaman büyükşehir belediyesi öğrenciye burs vermedi, ben verdim" diyor. Ben soruyorum; Ekrem bey danışmanlarınıza, Google hocaya sorun. Recep Tayyip Erdoğan başlattı öğrencilere burs vermeyi, Kadir Topbaş devam ettirdi." diye konuştu.

CHP ÖĞRENCİYE VERİLEN BURSA ENGEL OLDU

Başkan Erdoğan ve Kadir Topbaş döneminde verilen bursun CHP tarafından engellenmeye çalıştığını söyleyen Kabaktepe, "Sizin içinde bulunduğunuz CHP bunu mahkemeye götürdü ve iptal ettirdi." ifadelerini kullandı.

Osman Nuri Kabaktepe'den Ekrem İmamoğlu'na İETT tepkisi: "Yakma rekoru kırdı!"