MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler! 'HDP'nin ihanetini bir sen görmedin'

MHP lideri Devlet Bahçeli, ‘HDP'nin yanlışı olursa söyleriz' diyen Kılıçdaroğlu'na, “HDP'nin ihanet ve yanlışlarını herkes gördü de bir tek sen mi görmedin? Yuh olsun senin zihniyetine” diye seslendi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında CHP'ye sert eleştirilerde bulundu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun 'HDP'nin yanlışı olursa söyleriz' ifadesi, tam bir hezeyan, tam bir aymazlık, tam bir sefillik örneğidir. Kılıçdaroğlu, HDP'nin ihanet ve yanlışlarını herkes gördü de bir tek sen mi görmedin? Yazık sana, yuh olsun senin zihniyetine" ifadelerine yer verdi. Bahçeli şunları söyledi: "Bu durumda akla gelen ilk ihtimal, HDP'nin CHP'ye iltihak hazırlığı içinde olması, sonuçta PKK'nın siyasi ayağının CHP'de tecellisidir.

Kılıçdaroğlu, anlaşılan HDP'yle süren yasak ve kanun dışı ilişkiyi resmileştirme arzusundadır. Yeni isim olarak da 'Cumhuriyet Halk ve Halkın Partisi'ni tercih etmesi hiç kimseyi şaşırtmamalıdır."

"Sonbaharda seçim olur" diyenlerin, rüyalarında darı ambarı düşlediklerini belirten Bahçeli, "Boş yere umutlanmayın" dedi.