MHP Lideri Bahçeli'den Fırat Çakıroğlu açıklaması: Bir nebze de olsa adalet yerini bulmuştur

Sosyal medya üzerinden teröristlerce şehit edilen Fırat Çakıroğlu hakkında bir açıklama yayınlayan MHP lideri Bahçeli, 'Katil ağırlaştırılmış müebbet cezası almış, bir nebze de olsa adalet yerini bulmuştur' dedi.

1

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya sitesi Twitter üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Teröristlerce şehit edilen üniversite öğrencisi Fırat Çakıroğlu hakkında bir açıklama yapan Bahçeli, "Adalet yerini bulmuştur" açıklamasında bulundu.

İşte Bahçeli'nin açıklaması

İki türlü dava vardır: Bunlardan birisi hukukidir, yargısal niteliktedir.Diğeri ise yüksek bir ülküye adanmanın mükâfatı ve muazzez halidir. İfade etmeliyim ki,evladım Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehit eden katillerle ilgili iki yıldır süren davanın sonuçlanması memnuniyet vericidir. Katil ağırlaştırılmış müebbet ceza almış,bir nebze de olsa adalet yerini bulmuştur. Fırat geri gelmeyecek olsa da, yüreklere su serpilmiştir.

Adalet bir hakkın haklısına gecikmeksizin iadesidir. Şehidimiz huzurla yatsın, geride bıraktığı dava arkadaşları hakkını koruyacaktır. Dava arkadaşlığı sorumluluk gerektirir, vefa gerektirir, fedakârlık gerektirir, hepsini geçtik sabır ve iyi niyetli olmayı gerektirir.