MHP Lideri Bahçeli: ''Temiz siyaset için çalışacağız''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ''Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı''nda konuştu. Siyasette yumuşama dönemine değinen Bahçeli, ''Türkiye, seçimlerin yüksek gerilimli atmosferinden uzaklaşmalıdır. Yumuşama ve normalleşme çağrıları sözde kalmamalıdır'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

31 Mart 2024 seçimlerinin kendine özgü şartları içinde partimiz ve Cumhur İttifakı başarıya ulaşmış, seçimlerden yüz akıyla çıkmıştır.

30 büyükşehir belediyesinin 28'inde ittifak çatısı altında giren, sadece 2 büyükşehirde kendi adayını gösteren MHP'yi yüzde 1.65 oy oranı ile tartıya çıkarmak, aymazlık olduğu kadar kalleş bir niyetin mahsulüdür.

Türkiye, seçimlerin yüksek gerilimli atmosferinden uzaklaşmalıdır. Yumuşama ve normalleşme çağrıları sözde kalmamalıdır.

Karamsarlık ortamını canlı tutmak için el ovuşturanlar berrak şekilde karşımızdadır.

Terörizme boyun eğmek bir uzlaşma veya yumuşama değil, acziyet ve teslimiyettir.

Kumpasçılarla işimiz olamaz. Komplo peşinde koşanlarla ortak noktamız bulunamaz.

Hiç kimse karanlık senaryolarla, sipariş talimatlarla iç huzur ve barış ortamımızı zedelemeye kalkışmamalıdır. Buna cüret edenlerin başı mutlaka ezilmelidir.

Demokrasi karşıtlarına, milli iradeye pranga vurmak için hava koklayanlara sessiz kalmayacağız. FETÖ ve FETÖ benzeri yapıların devleti zehirlemesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz.

Belediye demek; insan onuruna ve insan şerefine sonsuz bağlılık, anlayışlı ve kucaklayıcı muamele demektir.

Bizler günü birlik siyasi hesap ve mevzi kazanımlar peşinde değiliz. Bizim için vatandaşlarımızın refahı her şeyden önceliklidir.

FETÖ ve FETÖ benzeri yapıların devleti zehirlemesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz

MHP ve Cumhur İttifakı varsa umut vardır, huzur vardır, duruş vardır. Milli hedeflere ulaşılması da mukadder olacaktır.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ, KIZILCAHAMAM'DA KAMPA GİRDİ

MHP'nin Kızılcahamam kampı başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi, seçim sonuçlarını değerlendirmek için bugün Kızılcahamam'da kampa girdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlık edeceği kampa partili belediye başkanları katılıyor.

MHP, 218 belediye başkanının katılımıyla Kızılcahamam'da kampa girdi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerini değerlendireceği kamp 3 gün sürecek. Kampa, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlık edecek.

MHP'nin kampında öncelikle seçim sonuçlarına yönelik analizler yapılacak. Yerel seçimlere yönelik "Üretken Belediyecilik" başlığıyla hazırlanan seçim beyannamesi değerlendirilecek.

Kampa davet edilen bazı akademisyenler "Belediyelerde Stratejik İletişim ve Yönetim Modeli" ile "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüşümü-Riskli Yapılar ve Kentsel Dönüşüm" konularında sunum yapacak.

Şehircilik anlayışıyla doğal afetlere karşı belediyelerin yapması gerekenler ve kentsel dönüşüm konuları ele alınacak.

Kampta belediyelerde mali durum ve bütçe yönetiminin de üzerinde durulacak.

Detaylar geliyor...