MHP Genel Başkanı Bahçeli: Ey Haçlılar biz buradayız gelinde görelim, gelinde sizi kanınızda boğalım

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı kapsamında ilk ortak mitingini İzmir'de gerçekleştirdi. 31 Mart Yerel Seçimlerine ve Yeni Zelanda'daki terör saldırısına değinen Bahçeli, ''Ey Haçlılar biz buradayız gelin de görelim. Gelin de sizi kanınızda boğalım'' dedi.

1

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

Cumhurunuz kulu, geleceğiniz aydınlık olsun. 

Tarihin hiçbir döneminde tehlike ve tehditlerden mahrum yaşamadık. Devamlı üzerimize geldiler. Bu hesaplaşma Türk milleti ile haçlı emellerinin hesaplaşmasıdır. Milli bekamız için bir araya geldik. Türk ve İslam düşmanlarının yeni saldırına karşı göğsümüzü siğer ettik. Cumhur İttifakı İzmir'in sinesinden çıkıp işgalcilere ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin'in umududur. Cumhur İttifakı Metehan'dan Atilla'ya Fatih'ten Abdülhamid'de Mustafa Kemal'den bugüne devleşen cesaret, yükselen bayraktır. 

"MİLLİ BEKAMIZ İÇİN BİR ARAYA GELDİK"

Cumhurun kutlu, geleceğiniz aydınlık olsun. Tarihin hiç bir döneminde rahat bırakılmadık. Devamlı üzerimize geldiler. Milli Bekamız için bir araya geldik. Türk ve İslam dümanlarının yeni saldırılarına karşı göğsümüzü siper ettik. Su uyudu, düşman uyumadı. Anadolu'yu fethedişimizin hesabı hala bitmedi. Bu hesap yüzü hakka dönenlerle, yolunu batıla çevirenlerin çetin hesaplaşmasıdır. Bu hesabın bir tarafında Türk İslam medeniyeti ve Türk milleti vardır, diğer tarafta zalimler, emperayalistler ve yerli işbirlikçileri vardır. Biz var olmak için tarihten feyzimizi aldık. Biz bekamız için ecdadımızdan gücümüzü aldık. Cumhur ittifakı nice gelecek asırlara kadar devleşen cesarettir

"İZMİR'İ KİMSE ÇANTADA KEKLİK GÖRMESİN"

"İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin. İzmir'i hiç kimse arka bahçesi zannetmesin. Güzel İzmir'de bir şey değişecek, bu suretle her şey değişecektir. Şımaranlara, yolunu şaşıranlara, 12 Eylül zulmünün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli, daha müreffeh, geleceği daha güçlü bir yönetime daha fazlasını yapacak bir iradeye kucağını açmalıdır. Bu irade cumhur ittifakıdır. Adayı da Nihat Zeybekçidir.

"EY HAÇLILAR BİZ BURADAYIZ GELİN DE GÖRELİM"

İki camiyi kurşun yağmuruna tuttu. Silahında Türk yiyici ifadesi gözden kaçmamıştır. Karşımızda bir manyaktan, teröristten daha fazlası vardır. Bu haçlı kalıntısı Türk milletine tehdit mesajları vermiştir.  Ey Haçlılar biz buradayız gelin de görelim. Gelin de sizi kanınızda boğalım. Beka üzerindeki tehlikeyi hala idrak edemeyecek misiniz? Hiç kimse beka sorunu demesin. Yeni Zelanda'da kurşunlar hepimize değdi. Şimdi anlaşıldı mı beka neden önemli? Çanakkale'de yendiklerimiz İzmir'e kadar kovaladıklarımız yeniden karşımızda.

Ülkemizin geleceğinin yüksek risk ve tehditlere karşı karşıya kaldığı bir dönem yaşıyoruz. Derin ve sinsi bir kuşatma söz konusudur. Tehdit büyük. Çünkü kökü dışarıda, ucu ve uzantıları içeridedir.  Düşmanlar değişse de emeller, işbirlikçiler aynıdır.