''Lale devri bitti'' sözlerini hazmedemediler... Tamer Karadağlı'ya tehdit!

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın ''Bazı oyuncularımız 15 sene boyunca oynamamış. Dışarıda dizi çekiyor, kendi özel tiyatrosu var, maaş alıyor ama çalışmıyor. Bunlar istifa ettiler. Lale devri bitti. Sayıları çok fazla değildi. Çalışmak isteyen çok fazla oyuncu var. Çalışmayan oyuncunun teşviklerini ödemiyorum.” sözlerini hazmedemeyen bazı tiyatrocular, Karadağlı'yı hedef alarak tehdit paylaşımlarında bulundu.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, bazı oyunculara çalışmadığı halde maaş ödendiğini belirterek "Lale devri bitti. Çalışmayan oyuncunun teşviklerini ödemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözleri hazmedemeyen bazı oyuncular, Karadağlı'yı hedef alarak tehdit paylaşımlarında bulundu.

ALACACI'DAN SKANDAL TEHDİT: AYAĞINI DENK AL!

Alacacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Devlet Tiyatrolarının taşında, toprağında emeğimiz var. Paraşütle gelip müdür olan kimse bizimle böyle konuşamaz. Biz bu maaşı söke söke kazanıyoruz. Bu kurum bizim, kimse gelip de bize ayar veremez, herkes haddini bilecek."

ATAK: OTURDUĞUN MAKAMI DERHAL TERK ET!

Karadağlı'nın "Lale devri bitti" ifadelerini hazmedemeyen emekli Devlet Tiyatroları oyuncusu Murat Atak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Karadağlı'yı hedef aldı.

Murat Atak, şu skandal ifadelere yer verdi:

"Oturduğun makamı derhal terk et. Bu kurum ihbar, ispiyon, müfettiş, hakaret, küfür, aşağılama, adam olmadan erkek olmaya çalışanları çok gördü. Bu eşsiz sanatkarlar adamın midesine oturur, haddini bilmeyenleri popo üstü oturtur"

YÖNTEM: YAZIKLAR OLSUN

Oyuncu Selçuk Yöntem de Karadağlı'nın sözlerini hazmedemeyenler arasında yer aldı.

"Bankamatik memurlarını" savunan, çalışmadığı halde maaş alanlara yönelik sarf edilen "Lale devri bitti" sözlerini hazmedemeyen Selçuk Yöntem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Karadağlı'yı hedef aldı.

Yöntem, şu ifadeleri kullandı:

"Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü; Muhsin Ertuğrul, Cüneyt Gökçer, Ergin Orbey, Turgut Özakman, Raik Alnıaçık, Bozkurt Kuruç, Yücel Erten, Tamer Levent, Lemi Bilgin... Sanatı ve sanatçılarını daha iyiye teşvik eden bir kurum nereden nereye geldi. Yazıklar olsun."

CHP'Lİ VEKİLİN ÇAĞRISI CEVAP BULMADI

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, DT Genel Müdürü Tamer Karadağlı'yı eleştirmek için basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya oyuncular ve STK'lar dahil kimsenin katılmaması dikkatlerden kaçmadı.