'Kongre kavgaları' zincirine bir ekleme daha: CHP'de değişim krizi büyüyor

Son dönemde sıkça kavga yaşanan CHP kongrelerine bir yenisi daha eklendi. Manisa'da gerçekleştirilen CHP İl Kongresi'nde de aynı görüntüler ortaya çıktı. CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel'in vekil olduğu Manisa'da düzenlenen ilk kongresinde, Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu taraftarları birbirine girdi.

CHP'de kaybedilen seçim sonrası koltuk savaşları devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa seslerine kulak kapatması partide değişim isteyenlerin seslerini daha da yükseltmesine neden oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı değişim hareketi başlatan Özgür Özel ile Kılıçdaroğlu destekçileri Manisa il kongresinde kavgaya tutuştu.

İl Başkanlığı için icra edilen kongrede, Özel'in desteklediği belirtilen Ferdi Zeyrek ile CHP Genel Merkez'nin desteklediği ileri sürülen Semih Balaban yarışıyor.

DEĞİŞİM TALEP EDEN YUHALANDI

Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu'nun kongrede''Biz seçilemezsek o zaman her şey biter'' diye açıklamada bulunmasına salonda bulunan CHP delegeleri ve partililer sert tepki gösterdi.

Değişim talebinde bulunan Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu'nun sözlerinden sonra Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri kürsüye yürüdü. Bakırlıoğlu'nu destekleyen Özgür Özel destekçileri ile Bakırlıoğlu'nu yuhalayan Kılıçdaroğlu destekçileri arasında arbede meydana geldi.

Bakırlıoğlu ve Özel destekçileri, Kemal Kılıçdaroğlu destekçilerine karşı 'değişim değişim' sloganları attı.