Kışlalarda olup biteni Pensilvanya'ya uçurmuşlar

Malatya’da TSK mensuplarından sorumlu olan imam her şeyi itiraf etti: Kışlaların güvenlik açıklarından komutanların zaaflarına kadar her şeyi not alıp Pensilvanya’ya ilettik. 

? Malatya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan askerlerden sorumlu “mahrem imam” olan eski öğretmen Y.D, TSK mensuplarından sorumlu mahrem imam olarak faaliyet gösterdiğini söyleyerek bazı itiraflarda bulundu: Sorumlu olduğumuz askerler tarafından, çalıştıkları kuruma gelen bölgesel terörist sızmalar, birliklerinin coğrafi zayıflıkları ve komutanlarının zaafları bizlere söyleniyordu.  

BASLIK BASLIK BASLIK BASLI

Notları alıp üst abimize aktarıyorduk. Zübeyir kod adlı öğrencim teröristlerin Malatya ve çevre illerde geçişleriyle alakalı ‘Sızma var, geçiş yapıyorlar’ şeklinde bilgi verdi. Ümit kod adlı öğrencim ise komutanının çok içki içtiğini ve kadına zaafının bulunduğunu söyledi. Ben de bu bilgileri üst abilerime ilettim. Askerlere çalışmış oldukları kurumlarda kesinlikle kendilerini belli etmemelerini öğretirdik.  

FETÖ’cü karı kocanın hamilelik oyunu!

Bursa’da FETÖ/PDY’ye üye olmak suçlarından haklarında dava açılan Rümeysa T. ile Metin T’nin almaz planı mahkemede ortaya çıktı. Mahkeme Başkanı, 2 yıldır firari olan FETÖ’cü kocanın hamile 

eşine, “2 yıldır eşin yok, sen nasıl hamile kaldın” diye sorunca şaşkına dönen kadın “Bir gece ansızın geldi diye” cevap verdi. Duruşmanın ardından koca Metin T. yakalanırken Rümeysa T. ise kayıplara karıştı.