Kılıçdaroğlu'nun yardımcısından 'Perinaz' itirafı: ''Oy alabilmek için yapıldı''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı Perinaz Mahpeyker Yaman'ın Kılıçdaroğlu hakkında kullandığı ifadelerin yarattığı kriz büyümeye devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ''zavallı, hain ve kanı bozuk'' ifadelerini kullanan Yaman'a ilişkin bir diğer itiraf ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre'den geldi. Zeynel Emre, Yaman'ın danışman olarak atanmasını ''Başka çevrelerden oy alabilir miyim diye yapılmış bir görevlendirme'' sözleri ile değerlendirdi.

CHP'de Perinaz skandalının yeni detayları ortaya çıktıkça kriz büyüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu tarafından seçime iki gün kala kadın ve aile politikaları konusunda çalışma yapmak üzere danışman olarak atanan Perinaz Mahpeyker Yaman'ın Kılıçdaroğlu hakkındaki paylaşımları ortaya çıktı.

Perinaz Mahpeyker Yaman'ın paylaşımlarında Kılıçdaroğlu'nu, 'zavallı, hain ve kanı bozuk' olarak hedef aldığı ortaya çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "O günler koşullarında araştırma yapacak zamanım yoktu. Bu mesajlarını bilseydim elbette atamazdım. Bir arkadaşım tavsiye etti." dediği Perinaz krizi için bir açıklama da CHP liderinin yardımcısından geldi.

"BAŞKA ÇEVRELERDEN OY ALABİLMEK İÇİN YAPILDI"

Özel bir kanalda açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre, konuya ilişkin, "Seçimden iki gün önce başka çevrelerden oy alabilir miyim diye çabalanan bir atmosferde yeterli tetkik yapılmadan böyle bir görevlendirme yapılmış" açıklamasında bulundu.