Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi, CHP'den ihraç edildi: Onları sokağa çıkamaz hale getireceğim

Eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen partisinden ihraç edildikten sonra önemli açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamaları nedeniyle disipline sevk edilen Sevigen, ''Onları sokağa çıkamaz hale getireceğim. PKK'ya terör örgütü diyemeyenlere, partiden FETÖ'yü temizlemeyenlere Atatürk'ün partisini teslim etmeyeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle Yüksek Disiplin Kurulunca partisinden ihraç edildi.

Gelişme sonrası Mehmet Sevigen açıklamalarda bulundu.

"BANA KEMAL BEY'İ ELEŞTİREMEZSİN YAZISI GÖNDERDİLER"

Sevigen, "Gerekçeli kararı bekliyorum. Kemal Bey ve etrafında partiye çöken 4-5 kişi var. Bu partiye çökenlerden bu partiyi temizleyeceğiz." diye konuştu.

Sabah'a konuşan Sevigen, "Bana, 'Kemal Bey'i eleştiremezsin diye yazı gönderdiler.' Kemal Bey kim? Kemal Bey kendisini tövbe haşa ilah mı görüyor? CHP Genel Başkanı her dönem eleştirilebilmiştir. Kemal Bey eleştirilemez diye bir şey mi var! Ben bu talimatı kabul etmedim" ifadelerini kullandı.

"ONLARI SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GETİRECEĞİM"

Sevigen sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

"Mücadelemiz sürecek. Hukuki ve siyasi mücadeleye devam edeceğiz. Atatürk'ün emanetini, Atatürk'e 'kefere' diyenlere, PKK'ya PYD'ye 'terör örgütü' diyemeyenlere, FETÖ'den bu partiyi temizleyemeyenlere teslim etmeyeceğiz. Bizim bu partide Kılıçdaroğlu'ndan fazla emeğimiz vardır. Kemal Bey bizim yanımızda kim! Biz bu partiye yıllarca her kademede hizmet ettik. Bizi ayağa düşürmelerine izin vermem. Gerekçeli karar sonrası bakacağım, bir haksızlık varsa kavga etmek istemiyordum ama onları sokağa çıkamaz hale getireceğim"