Kılıçdaroğlu'ndan terör sevici Yanardağ'a ziyaret... Skandal sözlere ''düşünce özgürlüğü'' dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK'nın elebaşı ve bebek katili Abdullah Öcalan'ı öven açıklamalar yapan ve ''basın yayın yoluyla terör örgütü propagandası yapmak'' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Merdan Yanardağ'ı ziyaret etti. Yanardağ'ın skandal sözlerini ''düşünce özgürlüğü'' olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, ''İnsanların kendi düşüncelerini özgürce ifade ettikleri bir toplumda demokrasi ancak büyük, yeşerir.'' dedi.

EDA CABUL IŞIK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK elebaşı ve bebek katili Öcalan'ı öven ve "terör propagandası yapmak" suçundan hapis cezası alan Merdan Yanardağ'ın sözlerini "düşünce özgürlüğü" olarak nitelendirdi.

Kılıçdaroğlu, terör sevici Yanardağ'ı ziyaret etti.

CHP'nin fonladığı Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, geçtiğimiz aylarda, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'a övgüler dizmişti. Süreç sonrası tutuklanan Yanardağ, "basın yayın yoluyla terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, bir süredir hapiste olan sanık Yanardağ'ın tahliyesine karar verdi.

KILIÇDAROĞLU ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Merdan Yanardağ'ı ziyaret etti.

Yanardağ'ın ifadelerini 'düşünce özgürlüğü' olarak nitelendiren CHP lideri, "İnsanların kendi düşüncelerini özgürce ifade ettikleri bir toplumda demokrasi ancak büyük, yeşerir." diye konuştu.