Kılıçdaroğlu şehit yakınlarına 'şerefsiz' dedi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendisine yumurta atıp protesto eden şehit yakınları için ''Şerefisz'' dedi. Kılıçdaroğlu kendisini protesto edenleri dinsizlikle suçlayarak, ''Senin Müslüman olma anlayışını bile ben sorguluyorum. Sen Müslüman bile olamazsın'' diyerek bir skandala daha imza attı.

1

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Ankara'da katıldığı şehit cenazesinde kendisini yumurta atıp protesto eden şehit yakınlarına ve PKK'yla görüştüğünü iddia ettiği AK Parti'ye hakaret etti.

Kılıçdaroğlu, "Bu yumurta atanlar AKP, PKK ile görüşürken bir şey dedi mi? Bu yumurta atanlar PKK ile görüşenler kadar şerefsiz" dedi.

PROTESTO EDİLMİŞTİ

Van'ın Gürpınar ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara ile Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım için Kocatepe Camisi'nde geçtiğimiz cuma günü düzenlenen şehit cenazesine katılan Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırı düzenlenmişti. 

DAHA ÖNCE DE AĞZINI BOZMUŞTU

Kemal Kılıçdaroğlu eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik edep dışı hakaretlerde bulunmuştu.

ERDOĞAN'A DA HAKARET ETMİŞTİ

Kılıçdaroğlu, halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "diktatörlükle" suçlamış, bununla da yetinmeyerek, namus ve şerefine dil uzatmıştı.