Kılıçdaroğlu’na protesto

Ankara’dan İstanbul'a başlattığı yürüyüşün 14’üncü gününü tamamlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu Düzce’de çok sayıda vatandaş protesto etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ‘adalet’ arama iddiasıyla Ankara’dan İstanbul’a başlattığı yüryüşün 14’üncü gününü geride bıraktı. Dün Düzce’de yürüyen Kılıçdaroğlu’nu çok sayıda vatandaş da protesto etti. Bazı vatandaşlar Kılıçdaroğlu’na 15 Temmuz’da yaşananları hatırlatarak tepki gösterirken polis olası bir olay yaşanmaması için prtotestoculara müdahalede bulundu. 

PROVOKASYONA HAZIRIZ 

Kılıçdaroğlu, ise gelen tepkilere ilişkin olarak, "Zaman zaman sizlerin de tanık olduğu protestolar da oluyor. İstanbul'a kadar gülerek, eğlenerek yolumuza devam edeceğiz. Her türlü baskıya, provokasyona karşı hazırlıklıyız" dedi. Bu arada Kılıçdaroğlu’nun yürüdüğü güzergah üzerinde bir mermi bulundu. Kısa süreli paniğe neden olan mermi incelenmek üzere Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yola gübre dökenler gözaltına alındı

Kılıçdaroğlu'nun Düzce'de geceyi geçirdiği kamp alanının önüne kamyon ile hayvan gübresi döken sürücü ve 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Sürücü S.A.'nın, gübreyi dökerken çekilen görüntüyü sosyal medya hesabında, "Bizde misafire ikramda bulunmamak ayıptır" notuyla paylaştığı ortaya çıktı.